Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Dumnezeu să-l ierte! Dar cum aţi codificat răposatul în SIUI?

Comentarii

Dumnezeu să-l ierte! Dar cum aţi codificat răposatul în SIUI? — 3 comentarii

  1. Nu stiu cat suntem noi de normali dar felul in care se face medicina de familie, cel putin de o luna incoace nu este de loc normal. Este aberant, este grotesc. Am fost ingenunchiati de un sistem distrugator de tot ceea ce inseamna normalitate, de tot ceea ce inseamna valoare.
    Vorbeam azi cu o colega si spuneam ca se vede si de pe forum cat de obositi, cat de ocupati sunt MF-istii. Intr-adevar nu mai este timp sa schimbi pareri despre diverse simptome, boli si cazuri rare.
    Scriem rar pe forum, enuntam intrebari, temeri, opinii, din care se vede agonia medicinei de familie.
    Chiar si umorul tau este foarte trist. Dar in cele scrise de tine ne ragasim cu totii

    • Intentia a fost sa va inviorez cu umor dar da, ai dreptate, pana si umorul meu e tragic! E un umor emis imediat dupa aplicarea normelor in SIUI. Aplicam ca o cretina! Imi venea sa rad/plang. Sunt mult mult mai buna decat atat! Si nu la bani ma refer, ci la inteligenta muncii mele!

  2. Otilia, ai dreptate! Din pacate sistemul medical romanesc nu se ocupa de pacienti ci de hartii. Ca dovada o sa-ti spun ceea ce stii si tu: cand iti vine un control nu te intreaba nimeni cum sunt pacientii, daca ii tratezi bine, daca sunt sanatosi. Orice control te intreaba de *hartii*: cum sunt *hartiile*? le-ai completat bine. 🙁

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>