Prima pagină » Medicale » Mă simt jignită. Legea privind promovarea alăptării.

Comentarii

Mă simt jignită. Legea privind promovarea alăptării. — 4 comentarii

  1. mereu sunt impresioanta de artisti: e evident ca avem unanimitate de idei si de simtiri:felul în care artistii o spun, însa, tine de geniul lor!
    Ce minune ca esti!

  2. Din pacate o semnificativa parte a cadrelor medicale sunt jeguri umane. Exact cum ai spus: medicul X promoveaza laptele praf fiindca … complezeaza ce vrei si iti va rezulta un jeg uman. Si asta este un exemplu marginal. Mai sunt si altele care arata clar ca exista semnificative jeguri umane printre medici. Ca peste tot, nu numai in politica, jegurile umane sunt cele mai vocale. Breasla medicala nu face nici pe departe exceptie. Intregii societati romanesti ii trebuie o toaletare consistenta (in toate breselele). Si asa am ajuns sa ne inhaitam unii impotriva altora ca bezmeticii: medici vs pacienti, profesori vs elevi/parinti, politicieni vs populatie …. Mai repede cu toaletarea, altfel jegul ne mananca pe de-a-ntregul.

    Offtopic si nu prea: indiferent de argumentele pro sau contra, pe mine, de exemplu, ma deranjeaza foarte tare marirea numarului vaccinurilor obligatorii. Breasla medicala este segregata puternic in doua tabere iar „matale” (deputat) vii si-mi impui obligativitate la anumite vaccinuri. Sa-i spui lui mutu ca profitul producatorilor (straini, ca celui romanesc i fac parastase)de vaccinuri nu va creste vertiginos. Nu vad niciun argument medical in asta dar este singurul efect cert. Sa-i spui lui mutu ca avantajele vaccinarii vor fi semnificative fata de situatia actuala. Mai intai lamuritiva intre voi medicii, si dupa aia mai vorbim despre obligativitate. In orice caz, din afara breslei medicale, sunt argumente medicale care mi se par de bun simt atat pro cat si impotriva vaccinurilor. Insa sunt suspiciuni prea mari asupra argumentului economic. Unde e graba? Las sa se cearna argumentele medicale mai intai. Nu exista consens, ba dimpotriva segregare puternica ?! Asa si? E vreo molima de ne pune sula-n coasa? Mai usor cu istericalele atat pro cat si contra. Nu se iau decizii pe istericale. Mai ales daca mai sunt si jeguri pe aici pe colo, in punctele esentiale, care bruiaza rau de tot.

  3. Pingback:De ce plâng bebelușii? | Blogul Otiliei

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>