Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » AM SUFLET, DAR NU FIINDCĂ MĂ OBLIGĂ DOMNII DE LA ORAȘ

Comentarii

AM SUFLET, DAR NU FIINDCĂ MĂ OBLIGĂ DOMNII DE LA ORAȘ — 6 comentarii

 1. Nu ati bolinzit Dna Doctor.Sunteti o femeie normala,cu picioarele pe pamint.Dupa 25 de ani de la „evenimente”,statul totalitar inca isi revendica puterea prin oameni si norme.
  Suta la suta de acord cu cele afirmate in expozeul D-voastra.

  • Mulțumesc pentru apreciere, domnule primar! Cu cât vom căuta mai atent logica lucrurilor, bunul simț și vom evita treaba făcută de mântuială, cu atât mai mult vom avansa. Nu știu dacă mai prindem noi vremuri normale, dar măcar participăm la a le construi.

 2. Bravo Otilia, felicitari, domnule primar, din inima. Eu, ruralista asisderea dar nu asa de plenipotentiara ca Otilia, nu am asa noroc de primar. Al meu a fost la zdup, altul care i-a luat locul s-a spanzurat, iar acum se schimba din trei in trei luni, dupa cum voteaza consiliul local… Nu ati vrea sa va clonati? Sau mai bine le ziceti la celalti la proxima sedinta / conventie colegilor dumneavoastra cum se face sa-ti tii doctorul la dreapta?

 3. Otilica,
  Se mai pune problema si invers:cati colegi ruralisti isi doresc sa fie ca tine?
  Cati refuza sa se implice cand li se dicteaza „de sus”?
  Pozitia „ghiocelul” este inca prezenta la prea multi dintre noi.
  Te felicit si pe tine si pe domnul primar care,vorba Sandrei,ar trebui clonat.

  • Ai dreptate, Carmen, în ceea ce privește ghioceii la executat ordine „de sus în jos” și ripostele mele.
   S-ar putea ca și acesta să fie un punct bun al primarului cu mine, faptul că nu m-a luat de sus în jos „urlând superior ca un adevărat om politic ce se află”, că aș fi obligată să face ceva ce știam sigur că nu-s obligată. Nu a făcut recurs la „obligații”, știind perfect că-s limitate. Întotdeauna m-a solicitat respectuos, prietenos, să gasim impreună solutii pentru… cutare problemă a comunei. Or eu aparțin comunei și ca locuitor, nu numai medic. Deci mi se pare normal să fiu lider de opinie, să fiu prezentă, să mă implic, să onorez invitațiile etc. Eu am făcut inclusiv ore de educație sanitară cu mămicile preșcolarilor, sau apartin grupului de intervenții catastrofe și din astea. Iar la aberația cu medicul în secții de votare, nu mi-am vărsat adrenalina în capul primarului meu, fiindcă nu el inventase idioția aia ci, știind amândoi că-i o aberație, ne-am făcut că plouă, că teoretic „mențin eu sănătatea” cu numele, dar dacă ceva apărea pe bunelea s-ar fi sunat la 112 etc. Adică ne-am străduit să fim uniți împotriva tâmpeniilor sosite de sus, din afara satului.
   Ceva interesant/fain la noi, este că aceeași atitudine o au și consilierii locali, chiar opozanți politic- se unesc împotriva celor din afară, în favoarea comunei. Mai apare un câr mâr, dar să știi că niciodată în ultimii 8 ani de când sunt în consiliu, nu s-a dat un vot prost, pe dușmănii personale, în devafoarea comunității.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>