Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Doamna doctor, ţucu-ţ…!

Comentarii

Doamna doctor, ţucu-ţ…! — 25 de comentarii

  1. De cateva zile am gasit blogul…m-am amuzat copios dar totodata este interesant sa patrunzi cu umor in viata medicala. Te voi urmari cu interes in continuare.

  2. Chestia asta cu”p…” la fiecare doua cuvinte si alte expresii neaose intercalate fluid intr-o fraza care n-are nici o legatura cu sexul, e specific romaneasca. Cand eram studenta ma deranja sa aud in jurul meu oamenii vorbind astfel, in autobuz, pe strada, chiar in grupurile de prieteni. Oameni de toate categoriile sociale, nu doar golanii, chiar si profesorii, de exemplu. Aveam chiar si o colega, buna prietena, foarte culta, astazi profesoara, care citea enorm si vorbea despre foarte multe subiecte in mod aproape erudit, dar intotdeauna cu acest tic verbal… si de fiecare data tresaream ascultand-o. M-am intrebat intotdeauna de ce oare e asa. Cand am venit in Franta am observat ca oamenii vorbesc normal, fara astfel de adaugiri. Si imi spun ca asta e o chestie specific romaneasca. Lucrez intr-un bar, servesc oamenii de toate categoriile, ii aud vorbind. Si din cand in cand aud in terasa un: „mai Ioane, ce p… mea, n-ai comandat o bere mare?” si imi spun:”romanasii nostri”…

  3. Stiti reclama aceea cu o doamna cu copilul in brate care doarme,fereastra Barrier,calitate germana si dincolo o fanfara ?Toti o stim!Citind articolul,m-am trezit deodata din partea cu doamna care doarme,in partea cu fanfara.Ai zice ca sa fie prea „tare”dar se-aude si se si vede bine.Super tare.

  4. Ii invidiez pe pacientii dumneavoastra ! Tratati de un asa medic , sunt sigura a se vindeca pe jumatate doar citindu-va postarile . Sanatate si numai bine !

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>