Timflex Arad, simpozion despre SOMN 2016!

2106 Marţi, 26 aprilie, ora 18 – Arad.

Unde? La Timflex Arad, Bulevardul Revolutiei nr. 6 (înainte de gară, vizavi de CEC).

Timflex= producător de saltele de o înaltă calitate şi versatilitate, saltele personalizate, adaptate nevoilor individuale.

Despre ce vom vorbi acolo?

Despre SOMN. Somnul somn cu vise, nu despre peşti.

Despre somnul sănătos şi corect, din ambele perspective – atât poziţia corectă a corpului în pat, cât şi adâncimea/durata lui. A somnului. Care de multe depinde. De la calitatea saltelei, via sănătatea inimii, a organelor interne, endocrine, până la fluenţa respiraţiei şi liniştea sufletului. (Cum să dormi sănătos cu un laptop virusat? haha)

Vor vorbi:

Dr. Daniel Pătrăşcanu, reputat internist arădean, care va prezenta somnografia ca investigaţie a calităţii somnului. Nu mulţi ştiu despre somnografie, mărturisesc că nici măcar eu, medic de familie nu ştiu multe detalii! Sunt extrem de interesată de subiectul auzit “la sursă”, nu cu Google.

Dr. Otilia Țigănaş medic de familie (pe care-l ştiţi mai mult de scriitor, prin FB!) despre “durerea de spate”, deseori  declanşată sau tratată doar modificând poziţia corpului în pat. Fiindcă despre asta ştiu enorm, doară asta fac toată ziua la cabinet! Să nu uităm că o treime din viaţă ne-o petrecem în pat. Mai mult decât la serviciu!

Terapeutul Daniel Mitre despre metodele – altele decât cele medicamentoase – folosite în tratarea problemelor de sănătate a coloanei vertebrale dar şi a oboselii cronice. Fraza “Nu ştiu ce-i cu mine, mă simt mereu obosit!” nu vă este străină, cred. Hai să căutăm, împreună, posibile cauze! Și soluţii.

Vă aşteptăm cu drag, simpozionul este gratuit, discuţiile libere, veţi putea întreba direct, live, despre chestiunile care vă frământă. O să fie fain. Merită să veniţi! Fiecare speaker are multe de spus. Ani de experinţă la activ.

 

 

 

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.