Prima pagină » Medicale » Când dăm paracetamol în răceală?

Comentarii

Când dăm paracetamol în răceală? — 5 comentarii

  1. Dna Dr,Buna ziua!
    Va scriu din punctul de vedere al unui Farmacist.Nu suntem multumiti (cum ati spus dvs)ca avem activitate,basca avem destula,slava Domnului,mai ales cu explicatiile post consult medical,ptr ca sunt in continuare pacienti care pleaca nelamuriti din cabinetul Dr.Personal,mereu am oferit recomandari suplimentare la OTC uri privind utili area corecta,contraindicatiile si efectele adverse care pot aparea la consumul dozelor mai mari decat cele terapeutice.Cred ca asta e rolul nostru si aici ma declar multumita,nu la faptul ca am eliberat un paracetamol.As vrea ca profesia noastra sa nu mai fie luata in deradere si un prim pas spre o colaborare mai Buna Dr-Farmacist sa fie initiat in comunicarile dvs,pe care, de altfel,le apreciez.

    • Promovez activ, de mult, raportul colegial cald și coerent, medic-farmacist. Probabil ați citit texul meu având frustrări/răni precedente, așa cum și noi, medicii de familie, le avem când suntem ignorați sau subestimați de ceilalți specialiști. În textul meu nu m-am limitat la farmaciști, și nici măcar nu am atacat. Am scris și despre noi, medicii, care tăcem scriind rețete. Ați rupt din context o frază. Altminteri, nu e mare dușmănie între noi să zic eu că farmacistul preferă să vândă un produs, decât să nu-l vândă. Că doar nu ca să nu vândă nimic a înființat el farmacia. Și nici eu nu stau în gărzi gratis, sunt plătită. Cu mare mare prietenie am răspuns. Vă rog să nu puneți la îndoială afecțiunea mea pentru colegii farmaciști.

  2. Stimată D-na doctor, problema este exact ceea ce ați scris la final: mulți dintre Dvs. preferă să nu muncească de 10 ori mai mult! Cine, Dumnezeule, să le explice mamelor că nu este bine să bage medicamente în copilași dacă nu voi, doctorii? Normal că o mamă intră în vrie când copilașul este bolnav dar vă deranjează că vine de prea multe ori la cabinet și, pentru a scăpa de ea cel puțin pentru 2 săptămâni, recomandați antibiotice. Mult mai avem până să ne facem toți meseria așa cum trebuie!

  3. Ce facem când nasul înfundat nu mai trece și copilul nu doarme, deși este curățat cu lavaj, apa hipertona și se ajunge la un eventual sprei – ex biorinil (maxim 3 zile) și tot înfundat este?

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>