Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Copiii SĂNĂTOȘI cu streptococ în gât, nu se tratează cu antibiotic

Problema streptococului betahemolitic grup A, (SBA) și a copilului purtător sănătos – SĂNĂTOS!!

Aici ne referim exclusiv la acei copii (români!) la care se face exudat faringian obligatoriu la școală, grădiniță etc, care copii NU SUNT BOLNAVI, nu prezintă semne/simptome de infecție și cărora le găsești streptococul în gât.

Aveți mai jos linkuri către trei studii/articole/recomadări mondiale care arată că NU SE RECOMANDĂ STERILIZAREA CU ANTIBIOTIC A ACESTOR COPII. Am ales pentru voi doar trei dintre mai multele articole răsfoite, fiindcă sunt cele mai semnificative.

Ce facem la copiii cu ASLO mare? Ce facem la copiii cu faringită streptococică scarlatină sau contacți de scarlatină? Sunt alte subiecte. Aici mă refer (deocamdată) doar la cei care poartă în gât bacteria și care, conform studiilor, NU se atacă antibiotic.

Acuma. La ce NU pot răspunde, este:

  1. Dacă ghidurile recomandă ca mai sus, de ce continuăm prin școli și grădinițe să căutăm în gâturile copiilor SĂNĂTOȘI streptococi, sau stafilococi? Știind că, și dacă le găsim, nu trebuie să luăm atitudine.

Citește nițel și despre aceste solicitări și despre stafilococ, aici:

2. De ce mulți medici români ignoră ghidurile ACTUALE și înfundă copiii purtători sănătoși cu antibiotic, asumându-și toate efectele negative ulterioare ale acestui gest NEDOVEDIT ȘTINȚIFIC CA FIIND BUN/CORECT/JUSTIFICAT.

Aveți mai jos ghiduri/studii/recomandări:

 

 

 

By Published On: 10 februarie, 2018Categories: MedicaleComentariile sunt închise pentru Copiii SĂNĂTOȘI cu streptococ în gât, nu se tratează cu antibiotic

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.