Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Cum am intrat în Canada 2022. Episodul al doilea.

Comentarii

Cum am intrat în Canada 2022. Episodul al doilea. — 7 comentarii

 1. Doamne, ce dar și har al cuvintelor aveți! M-ați purtat efectiv cu dumneavoastră în toate aventurile. Și în prima încercare eșuată de a ajunge la sora dumneavoastră, atunci când am cuniscut-o pe Zara, când mi-a fost frig si foame alături de dumneavoastră și când mi-am dorit să vă știu ajunsă în siguranță alături de cei dragi. Și m-ați purtat iarăși cu dumneavoastră în cea de-a doua aventură, când am văzut nemții, am cunoscut-o pe românca cea care v-a ajutat, am trăit nerăbdarea așteptării răspunsului. Sunteți fe-no-me-na-lă!

 2. Minunată ca de fiecare dată!
  Pe vremea când eu și Tina eram prietene și locuiati pe Str. Lacului, în Arad, dumneavoastră erați studentă, nu am avut onoarea sa va cunosc decât din vorbele Tinei. Mi-l amintesc bine și pe tatăl dvs, Dumnezeu să-l odihnească, dumnealui îmi mai deschidea ușa sa întru în apartament.
  Anii trec, vremurile sunt altele, unii plecați în alte țări, alții plecați în alte lumi, unii adăstăm pe ici, pe colo, pe unde putem respira aer mai mult sau mai puțin pur!
  Felicitări pentru peniță!
  Poate ne-om cunoaște la un moment dat.
  Onoarea îmi va aparține, cu siguranță.
  Toată stima, dna doctor.
  Semnează : o altă, dintre numeroasele, admiratoare!!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>