Prima pagină » SISTEM » „De ce nu merge sistemul vineri?” și adorabila replică a lui Dorel

Comentarii

„De ce nu merge sistemul vineri?” și adorabila replică a lui Dorel — 6 comentarii

 1. Nu înțeleg unde contraatacă? Omul spune clar ca și el este de aceeași parte a baricadei însă este de părere ca lupta pe care o duceți dvs este îndrumata de la centrul de comandă mai mult sau mai puțin corect si cu sorți de izbândă doriți. Poate nu am înțeles eu răspunsul dar omul este clar de partea dvs atâta doar ca se semnează Dorel dar nu Dorel cel la la SIUI și un alt Dorel care lucrează pentru ca dumneavoastră să aveți un program bun.

  • Am lăsat pe voi – cititorii – analiza răspunsului. N-am comentat-o. Cuvântul „contraatacă” din titlu e deformație profesională jurnalistică, sunt „specialistă”-n pus titluri care să atragă. Nu-i analiză pe text. „Titlul vinde”, iar eu am în spate munca de doi ani la un cotidian arădean: ziua și articolul, când am învățat meserie.

 2. Draga Otilia, nu ma bag in vorba des, dar stii ca-s pe forumul softistilor, adica acolo unde bietii oameni, care fac si desfac diversele softuri pe care noi le folosim, schimba impresii zilnic privind perfectiunea SIUI. Asa cum te si astepti, in ultimele luni impresiile lor sunt puternic infestate cu „p”, „l” si „m”. Au si ei aceleasi frustrari, dar ce sa vezi, noi, adica aia intepeniti in functii, iesim toata ziua cu gura in presa, vobim in direct, demonstram ce belea e sistemul informatic, preluand explicatiile lor tehnice… de ce? Fiindca bietii Dorei, multi si anonimi, deci curajosi, nu sufla la sefi cand vine vorba sa se revolte. Si Raluca si eu si Gino si Ciprian le-am zis de nenumarate ori sa iasa si ei si sa spuna oficial ca nu merge, ca „amprenta” e o gogomanie samd. Un singur om din zecile care semneaza plm-uri acolo a avut curajul sa vorbeasca, sa faca un site care sa si monitorizeze minunatiile PIAS, ba inca a vrut sa faca o asociatie ca sa protesteze organizat, dar ce sa vezi, toti curajosii s-au transformat in „Dorel”-ul asta al tau…anonim si mutulica. Are idee Dorel ce-ti trebuie ca sa dai CNAS in judecata? Are idee ca noi, aia cocotati in functii, am dat deja CNAS in judecata de cateva ori? Si cam cat a durat jmecheria si ce s-a rezolvat? Asa mi-e de drag cand vad gladiatori de-astia de se lupta cu mausul in mana si masca pe figura…

  • L-am lasat pe Dorel sa-si zică păsul, nu înainte de a corecta din punct de vedere ortografic textul, în ciuda faptului că a fost redectat de cineva cu multă școală -zice-. Corectură semnificativă, nu la detalii de punctuație. N-am confirmat, n-am infirmat teza doreliană, i-am permis exhibarea pe pagina mea FB.
   Aprob mereu toate replicile, inclusiv aberațiile care mă vizează gen – „Nu zău, draguță, chiar așa?” Nici nu știu de ce mențin butonul de aprobare.
   Și iată, aștept (de fapt eram convinsă că tu vei reacționa echibibrat!) o mică replică la replică. Bașca Jenucu-i IT-ist, deci știu multe și de acasă. Apoi postarea curge ca un cotidian în care îți împachetezi sandviciul la lucru și gata… se stinge.
   Fiindcă destui MF gândesc ca el, am făcut răspunsul public, iar recația ta o văd benefică.
   Bașca și tu și eu semnăm cu nume real, întreg.

 3. In „Republica „,articolul scris de Raluca Ion :”Este reală această imagine cu serverele din interiorul CNAS?” ete insotit de un filmulet . L-am cautat deoarece l-am vazut pe un post TV si am fost uluita . Cine a lucrat in domeniul electronic stie ca asemenea lgaturi se folosesc la bancurile de proba ,cand se verifica anumiti parametri , raspunsuri la semnale , este mai complicat de explicat si ar dura prea mult . Niciodata nu mi-a fost dat sa vad o asemenea improvizatie . Specialistii care lucreaza acolo sunt extraordinari ca reusesc sa faca ,sa mearga acele servere. Ma minunez ca reusesc acest lucru .In privinta ortografiei ,sa stiti ca la Politehnica nu se depuncta la examenul de admitere si dupa greselile de ortografie ca la medicina unde era o lupta acerba pe un loc . Sa nu mai spunem ca unii am faut licee industriale si am ramas cu ce-am invatat pana in clasa a VIII-a si intr-o perioada cand trecusera cuvantul „preten” in dictionar .

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>