Prima pagină » INVITAŢI » Medicul rezident nu face nici cât un Șef de Post la ţară!

Comentarii

Medicul rezident nu face nici cât un Șef de Post la ţară! — 10 comentarii

 1. Foarte trist ce se intampla. Nu pot sa inteleg cum intr-o tara care se vrea civilizata, medicul este bataia de joc a tuturor, de la pacientul care nu ne scoate din „spagari” pana la statul care ne ignora nevoile. Nu pot sa inteleg cum intr-o tara civilizata, un rezident din primii ani, pe langa faptul ca sta 30+ore in spital cand e de garda si nici nu e platit, mai si cheltuie in jur de 100 de lei pt a-si asigura mancarea, apa, etc. Nu pot sa inteleg nici cum mai marii ministerului s-au gandit sa se trezeasca cu 2 luni inaintea examenului de rezidentiat sa faca clasificare nationala, in conditiile in care nu exista egalitate intre centrele universitare iar Compendiile sunt scrise in bataie de joc. Nu ar fi nici o problema ca este cu 400 de pagini in plus fata de ECN sau ca pentru cei care sunt din alte centre universitare decat Bucuresti au aparut abia in semestrul 2(cand am fost ocupati cu licenta, sesiunea)daca acele pagini nu ar fi fost umplute cu detalii peste detalii imposibil de memorat sau cu greseli si contradictii de la o pagina la alta…Spre ce ne indreptam? Nu stiu, dar cu siguranta nu va fi bine daca nu se schimba ceva…Meritam mai mult pentru ca dam totul pentru medicina!

 2. Apropo de mentalitatea romanului… Eu am avut ocazia sa discut (candva, demult) cu o contabila, care mi-a spus, plina de suficienta: „Medicul are in grija doar sanatatea omului, dar contabilul are in grija banii lui, si asta e mult mai important.” M-a socat atat de tare, ca nu mi-am revenit nici pana in ziua de azi…

 3. dragi mei nu maistati in aceasta tara , in care conditiile le stiti, plecati , aveti tot dreptul , pa si la revedere ,sa ramana cu strungarii, agricultorii sau ce vor ei ,
  Afara va doresc si au nevoie de voi

 4. Incredibil ce scrie o doctoriță din Borșa (Maramureș), nevastă de jandarm! O jigodie care trebuie evacuată urgent din lumea medicală!

  Sorina Petrușan Dunca (medic rezident la Spitalul de Recuperare din Borșa):

  * „Femeia jandarm suspectă de fractură de coloană cervicală. Ăștia sunteți voi, cei de dreapta? PSD-ul e răul acestei țări? S-au întors de la cules căpșuni și spălat babe la fund cei din DIASPORA, să se bată cu jandarmii? Sunteți cretini, mă? M-am săturat de cât puteți fi de proști și de cretini, nu știți nici măcar pentru ce protestați”.

  * „M-am săturat să văd toți analfabeții din listă, cum protestează ei. Ăsta vă e protestul, oligofrenilor? O femeie, un cadru militar în cărucior de acum în colo (!)”.

  * „Vă doresc să n-aveți noroc și sper să vă omoare jandarmii în bătaie și pe voi și pe bradilalicul care se numește Klaus și condamnă <> asupra populației. Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit, că sunteți proști și e păcat să trăiți!”

  • Pai intre timp i s-au marit veniturile si da limbi la psd. Ea crede in prostia ei, ca dragnea si psd-ul ii da leafa. Statul suntem noi cetatenii, iar bugetul statului sunt banii nostrii nu ai volgutei cu tramvaiul. Din pacate asta este rezultatul lipsei de educatie. Inteleg ca daca am ajunge pe mana acestei doctorite si ar afla ca nu suntem de aceiasi parere cu ea, ar face totul ca sa ajungem in scaun cu rotile? Poate e cazul ce cetatenii acestei tari sa nu fie deacord sa-i plateasca salariu pentru prestatile ei ca medic. Initiativa cu petitia online pentru ridicarea dreptului de practica se poate sa fie foarte corecta.

 5. Pai intre timp i s-au marit veniturile si da limbi la psd. Ea crede in prostia ei, ca dragnea si psd-ul ii da leafa. Statul suntem noi cetatenii, iar bugetul statului sunt banii nostrii nu ai volgutei cu tramvaiul. Din pacate asta este rezultatul lipsei de educatie. Inteleg ca daca am ajunge pe mana acestei doctorite si ar afla ca nu suntem de aceiasi parere cu ea, ar face totul ca sa ajungem in scaun cu rotile? Poate e cazul ce cetatenii acestei tari sa nu fie deacord sa-i plateasca salariu pentru prestatile ei ca medic. Initiativa cu petitia online pentru ridicarea dreptului de practica se poate sa fie foarte corecta.

 6. Tocmai ne-a dovedit ca e o tarfa ordinara, cu diploma de medic desi nu are nimic in comun cu profesia. In rest, ii doresc ei, familei si tuturor celor care sunt de aceeasi parere cu ea, nu sa ramana in scaun cu rotile si sa manance cu paiul de la bataile date de barbat`so si colegii de breasla, ci sa crape in cele mai cumplite chinuri!

 7. La ce comentariu ai facut dupa protestu Diasporei…acum citesc că nu îti place cum e traiu in tara asta…ca medic rezident ce esti…te-ar bate gandu sa pleci din tară cã nu este cum ai vrea tu sau cum am vrea noi…deci dna dr Sorina Petrusan???

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>