Prima pagină » Medicale » Din minciuni nu ies adevăruri. Nici măcar în sistemul sanitar românesc!

Comentarii

Din minciuni nu ies adevăruri. Nici măcar în sistemul sanitar românesc! — 3 comentarii

  1. Toata stima mea,dna doctor.In rinduri putine ati spus adevarul despre starea in care se afla sistemul medical romanesc ,dar mai ales conditia umilitoare a medicului de familie de la noi din tara.

    • Nici măcar n-am încercat să trag spuza MF!! Pur și simplu îndemn să oprim minciuna națională. Explicând CONCRET: după ora 14, când eu închid cabinetul, NU MAI AM OBLIGAȚII PENTRU ASIGURAT. Devin Surnic. Particular. Dar presa, politicienii, au mascat 25 de ani acest adevăr.Adevărul CĂ NU POT/NU VOR SĂ PLĂTEASCĂ MAI MULT, DEȘI TU COTIZEZI LUNAR DE TE USTURĂ!

  2. Nu știu ce să spun despre medicii de familie români. Nu prea merg la medic. Vă pot vorbi însă despre experiența mea cu medicii de familie spanioli care, și ei au probleme. Am fost donator de sânge (nu comerciant de sânge, ca în țara noastră). La 3 săptămâni după fiecare donare, primeam acasă rezultatul analizelor de sânge care ar fi putut să mă intereseze (colesterol și glicemie) cu recomandarea, dacă era cazul, să mă prezint la medicul de familie pentru a lua măsuri. Am primit tratament pentru colesterol împreună cu recomandarea de a mă prezenta după o lună la control. Nu m-am prezentat. La o săptămână după expirarea termenului de prezentare, medicul meu de familie m-a sunat și folosind numele meu mic, mi-a amintit că a trecut o săptămână de când trebuia să mă prezint și m-a invitat la cabinetul medical. A doua zi m-a sunat din nou iar a treia zi m-am prezentat.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>