Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » O poveste cutremurătoare generată „de sistem”.

Comentarii

O poveste cutremurătoare generată „de sistem”. — 9 comentarii

 1. Legal:daca o gravida neasigurata se prezinta la medicul de familie, acesta , indiferent de marimea sarcinii, o ia in evidenta si ii da adeverinta catre CASA DE ASIG JUD. in care cere asigurarea gravidei pe perioada sarcinii si primei luni de lehuzie !!!!!!!DUPA CE GRAVIDA SE INTOARCE DE LA CAS JUD cu dovada intrarii in legalitate(un biletel de la registratura cu nr de ordine si nume),medicul de familie o poate trata ca pe oricare alta gravida asigurata!!!

  • Da,așa am procedat și eu cu 3 gravide fără asigurare de sănătate. Au mers la casa de asig Ilfov și s-a rezolvat pe loc cu statutul de asigurat.

 2. Ce-ati facut din tara asta???!!!
  Cum adica „nu are asigurare”???!!!
  Pai, fu-tu-va … >*kx$^&!/q>¨£}?§!!! … de animale fara creier:
  http://www.b1.ro/stiri/economic/salarii-uriase-la-nuclearelectrica-directorul-general-daniela-lulache-ar-putea-castiga-142-000-de-euro-pe-an-64098.html
  Sa vina talibanii, sa va ia, de la presedinte an-la ultimu’ hot si sa va lase fara capatana, sa vedeti cum e!
  „Voi sunteti urmasii Romei?!”
  Sa traiti bineee!!!

 3. Cat costa sa se faca totul cum trebuie? Femeia sa fie in siguranta, sanatatea sa nu ii fie pusa in pericol? Vorbesc la modul serios, vreau sa o ajut pe E.M, pentru ca stiu ce inseamna sa pierzi o sarcina, indiferent ca are o saptamana sau 8 luni de evolutie!

 4. Gravida devine automat asigurata pe perioada sarcinii conform legislației în vigoare. Medicul de familie trebuie să o înscrie și să o ia în evidență. Serviciile medicale sunt gratuite și decontate de casă, gravida devenind automat asigurată. Cei doi medici au comis doua abuzuri,probabil necunoscând legislația, după cum urmează: medicul de familie a refuzat să o înscrie și să-i elibereze bilet de trimitere, iar obstetricianul a refuzat inducerea avortului terapeutic (care intre noi fie vorba este un serviciu medical de urgență).

 5. Fără cuvinte…niste cretini,dobitoci,etc.lista poate continua, au ajuns sa „alcatuiasca” toate procedurile medicale, nomenclatoare de urgente si medicamente!!! RUSINE!!!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>