Comentarii

Frauda — 4 comentarii

 1. Faina nazdravania…..Cand imi aduc si eu aminte , cum strangeam banutii ramasi de la restul primit, fie cand mai mergeam la alimentara, fie cand mergeam la paine….si-i faceam uitati prin buzunare…pana se strangea suma pentru cinema sau vreo carte la care ravneam….zambesc cu nostalgie aducerii aminte!

 2. Neata all,

  Din punctul meu de vedere, singura problema a ceausestilor este ca au strans cureaua poporului, incat, acest aspect a devenit propria lor semnatura la moarte.
  Punand problema lui „daca” inainte… Daca Ceausestii ar fi fost mai blanzi, indulgenti, sa-i zicem un pic mai liberali, probabil ca ar fi fost si acum la putere, daca nu iar fi mancat moatea batranetii (a se vedea si istoria Cubei).
  Intr-o alta ordine de idei, Da! comunismul in Romania, dincolo de toate punctele negative, a adus cu sine, performanta. Aici trebuie sa ne uitam la cadrele didactice, medici, ingineri, si meseri bine facute, dincolo de asta, Sportul a excelat.

  Chiar si azi avem doctori Foarte Buni, oameni care s-ar descurca sa opereze si cu un cutit de bucatarie, asta in timp ce in Franta… se cam moare cu tehnologia in mana. Avem capatani care pot fi revolutionari in domenii de stiinta si nu numai.
  Mai stiu un lucru, si cu asta inchei:
  In decembrie ’89 Ceausesti au fost inpuscati ce catre Ceausesti care ne conduc azi, adica cu un numar mult mai mare de 2 (doi)!

  Pup cu drag si sarut-mana!

 3. Ma distreaza ca am reusit, in cateva fraze, sa-mi atrag cititorii in capcana mesajului pseudopolitic, cu un text care s-a vrut de memorii adolescentine, nostim, soft! Aceasta parte a scrierii a adus cele mai multe comentarii pe paginaFB.

 4. Pingback:OTILIA, AMINITIRI APLICATE. CONCURSUL ȘI MIZA. | Blogul Otiliei

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>