Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Piţipoanca, doctoriţa, siliconul şi expresiile frumoase

În războiul rece cu doptora, intens mediatizat, aceasta – adică Piţy – e într-un îngrijorător dezavantaj: nu le prea are cu papagalu` pentru TV.

Fizic e „marfă”, în schimb nu ştie multe cuvinte frumoase. Doptora ştie mai multe cuvinte frumoase, clar. Că ce să şi facă ea în timp ce-i blocat sistemul şi-i la muncă la cabinet? Păi, caută cu google cuvinte faine. Se antrenează pentru meciurile cu Piţţ, care Piţţ – la bar la Nabucco – pierde vremea.

De aceea intervenţia impresarului Nikk e obligatorie:

  • Ai zis destul de bine ieri acolo pe canapea la TV! Oricum arătai bestial, chiar şi bebeluşele mureau de invidie. Iar tipa din Hăşmaş n-a putut să intre decât telefonic, că doară nu-i mama lu Zăvo. Deci, fată, am adunat pentru tine câteva cuvinte DE BAZĂ! Le repeţi noaptea-n pat, sub pilotă şi să ştii că mori, da?
  • Uau, normal. Abia aştept. Ș-apoi joi, când iar mă cheamă pe canapea, bag acolo cuvintele astea, de-o rup!
  • Exact. Lecţia unu. Capcană. La întrebarea “ce pregătire ai”, alea – alea, iej în clinci că ştii tu, ş-or bătut ăia joc de tine la BAC şi l-ai picat. Se poate afla. Ea are BAC-ul, că pe vremea ei, (când era Buni fată!), se copia pe rupte. Plus că tac-su o fo mahăr şi sigur o mituit tot ca s-o vază cu BAC. Dar nu ai cum dovedi. De aia, dacă te ia cu rahaturi cu pregătirea, zici aşa “Am EXPERTIZĂ în PIAR”. Apoi taci. Cu asta îi spargi, o să amuţească toţi, iar dacă te înghesuie cu detalii, schimbi vorba tăcând şi ridici fusta spre bikini. Nu uita că ea o să vină cu ţinută decentă de babă, nu cum iese pe febeu. Asta ca să n-o mătrăşească colegii că le face breasla dă minune. Ea-i forţată să le facă şi la doctori jocu, capisci? Deci fix aici o nimicim noi!
  • Moamăă ce bine zici. Aşa am să fac. Deci efectiv zic că “am expertiză în piar”. Vezi că ştiu?
  • Okay. Prinzi uşor. Lecţia a doua, găl. Dacă te încurcă duşmanii cu ceva şi îţi pierzi şirul vorbelor, scapi astfel. Zici brusc ”Domnilor, domniloooor! Vă rog să nu ieşim din această PARADIGMĂ!”
  • Beton sună. Super! Ce-i aia?
  • Nu ştiu exact, cred că nimeni nu ştie, dar am remarcat că la asta toată lumea tace. Aşa că merge, crede-mă, la orice. Dar să trecem la lecţia a treia şi ultima pe azi, deja ieji obo. Indiferent ce se va vorbi, când simţi că bestia de Hăşmaş a preluat microfonu-ntre buze, (veci n-o s-o facă ca tine!) deci orice zice ea, te bagi agresiv şi spui: “Doamna doctor, nu-i cazul să politizăm acest discurs! Oamenii sunt disperaţi, vor soluţii.”
  • Ioai da-i simplu, asta pot să zic şi cu cuvintele mele, de egzemplu să-i arunc în mutră aşa popular, ca de la om la om: “comunista naibii ce eşti!”
  • Nu. NUUU PIȚȚȚ!!! Vorbeşti prostii, nu-i tot aia cu cum te învăţ eu, plus că ataci şi guvernul. Lasă cuvintele tale, că e riskky. Eşti prea sinceră. Tu iej genu ce-i în guşă. Aia-i versată, o vinde şi pe mă-sa pentru trafic pe blog. Uite cum faci, mai bine. Îţi dau şi fiţuică, să nu greşeşti. Te uiţi fixx la ea şi o întrebi ironic (ironic înseamnă în bătaia ta de joc), îi zici “Doamna doctor, mă tem că ai citit prea mult din romanul Sunt o babă comunistă de Dan Lungu”. Aşa areţi şi că iej cultă, că ai lectură la activ, da o şi faci pe ea de cacao-n plen. Pricepi?
  • Nikk, ailăviu. Am crezut multă vreme că pe noi numa sexu ne leagă. Or pe sex nu poţi clădi nicio trăinicie. Dar acuma, când văd cât poţi fi de deştept şi principial, îmi dau seama că ieşti bărbatu vieţii mele. Duamne, mai bine ai intra tu cu ea în direct, chisăliţă ai face-o! Dar şi aşa, dacă te ascult la tot ce mă-nveţi dăruit, cred că avem şanse uriaşe să schimbăm paradigma!

 

 

 

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.