Prima pagină » Medicale » „Raza la plămâni” cerută de instituţii e ilegală

Comentarii

„Raza la plămâni” cerută de instituţii e ilegală — 6 comentarii

  1. Pingback:ADEVERINȚELE CU VACCINURI. | Otilia Tiganas

  2. Pingback:Ești în deplinătatea facultăților mintale? | Otilia Tiganas

  3. Prietena mea ce lucra intr-un restaurant/bar spunea ca avea de facut radiografie la fiecare 3 luni!! Angajator mare din Bucuresti, zic…
    A plecat de acolo, dar sper ca au inteles ca e suficient si un test de sange din cand in cand pt a testat existenta anticorpilor TBC si ca boala nu e activa.

  4. La 3 luni mi se pare chiar prea des, dar totusi avand in vedere cazurile foarte multe de TBC, din care sunt sigura ca cel putin 90% nici nu sunt diagnosticati, totusi ar trebui sa facem screening. Cat timp faceam facultatea de medicina, numai din seria mea, adica 120 oameni au depistat 2 cazuri de TBC pumonar cu razele „inutile”. Chiar inutile sa fie… nu cred. Ne expunem zilnic la infectia cu bacil Koch fiindca misuna bolnavii nediagnosticati si netratati printre noi.

    • Daca „inutile” este o intervenție subiectivă, individuală, bazată pe propria-mi experiență în propria parohie și nu una național-panoramică, un Odin de Ministru trecut prin MO, nu mai este. El se emite bazat pe o analiză națională (corectă statisic) a oportunității iradierii în masă a oamenilor care se căsătoresc și (practic) a tuturor tinerilor românui școlarizați. Plus modele din celalte țări europene. Sărind peste micile mele licențe poetice, eu am postat Ordinul, fără să-mi arog competențe în sănătatea publică. Nu le am. Așa-i.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>