Prima pagină » SISTEM » România e o ţară de rahat, zici? Dar TU eşti România!

Comentarii

România e o ţară de rahat, zici? Dar TU eşti România! — 7 comentarii

  1. Cine are curaj sa ridice primul piatra!(daca suntem cinstiti cu noi raman pietrele neatinse)-Bineinteles daca-i intreg la cap.Da’ n-apucam noi ziua in care sa nu ne denigram tara-sunt multi, foarte multi care nu vor sa stie ca noi suntem tara!Frumos mai scrieti doamna!

  2. Asa spun si eu, dar cu mai putin talent. Este, oarecum, o invidie ca eu nu am tot atat de mult ca altii, de unde sa pot fura. Fur cat pot de mult de acolo de unde sunt sau de unde lucrez

  3. Bravo, Otilia, ești mare!Ai pus punctul cât o pălărie pe i-ul cât un stâlp! Sunt foarte curios câți din cei cu piatra în mână se vor recunoaște în cele scrise de tine. Că am încercat și eu treaba asta într-un cerc în care majoritatea susținea că trăim într-o țară de hoți și tălhari. Și știi ce mi-au răspuns cu multă indignare? Că dacă au „luat” și ei „ceva” n-au făcut altceva decât să-și ia înapoi ce li s-a furat. La observația mea că au „luat” tot de la cei cărora li s-a furat mi-au răspuns furioși că pe ei asta nu-i interesează, n-au decât ceilalți să facă la fel. Bănuiesc că nici nu-și dădeau seama că aplică o logică sofistă de doi bani. Și nu mă mir fiindcă sofismul de relevanță este forte îndrăgit de clasa noastră politică, este la modă!

  4. Niciodata nu voi fi de acord cu generalizarile, cu aritimetica demagogica. ROMANIA este o tara minunata, locuita de o mare diversitate de oameni, care nu seamana intre ei atat de mult incat sa putem spune: Toti romanii sunt hoti! Toti romanii au valorile morale scazute! … etc. Chiar toti ? Chiar toti romanii sunt asa …? In matematica 1+1+1=3, nu zic nu, dar in biologie sigur nu e chiar asa (pentru ca un individ nu seamana cu altul) … nici macar in chimie nu este asa (apare efectul combinativ al substantelor chimice care poate avea efecte mult mai mari decat efectul cumulativ/sumativ)… ASA CA VA ROG SA NU VA MAI LUATI DE ROMANIA !!!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>