Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Sofisticata pământului care eşti tu Otilio!

????????????????????????????

Între oamenii care se iubesc sincer, nu te bagi.

Nu te bagi nici între aceia care se iubesc ipocrit, darămite sincer!

Îşi au propriile coordonate, ai încredere în capacitatea lor de adaptare. Te bagi, strici. O dată că le strici echilibrul, a doua că te strici pe tine. Dacă te bagi.

El e pilit serios, ea ar fi vrut să-l scoată cu scandal din crâşmă, dar s-a nimerit s-o scoată el pe ea. De păr. Este clar că au experienţă. Fac gălăgie mai mare decât gravitatea leziunilor. Ambii urlă. Ea e deja scăpată pe jos, el se îndepărtează. Te întrebi (dacă răspunsul nu ţi-e clar!) de ce naibii îl agaţă ea la birt, ştiindu-l bătăuş şi agresiv la pileală. Îţi şi pare rău că el a târâit-o de păr. Lucrurile, totuşi, par să-şi intre deja pe făgaş normal. Ea e KO, pe asfalt, el se îndepărtează împleticit, probabil spre casă.

  • Uff, îţi spui, intrăm în acalmie. El pleacă spre casă, deci conflictul pare stins.

DAR!! Când să te bucuri pentru ea, o vezi că se ridică-n fund cu ultimele forţe şi-l cheamă înapoi la cafteală. Cu ton arţăgos, ea începe să-l înjure mai avan, şi nu se lasă până el nu revine şi nu-i mai trage o tură de corecţie. Apoi, extenuat, el porneşte spre casă pentru a doua oară. Că altminteri… n-ar fi băiat rău nici el.

Tu urmăreşti episodul, printr-o vitrină. Ai vrea, ai spera, ca ea să tacă de moment, păzindu-şi „pielcuţa”, şi să-l lase să se îndepărteze.

DAR NU!!! Greşeşti! Ea se mai ridică o dată-n fund, ba chiar schiţează doi-trei paşi după el, referindu-se sonor la mama lui şi intimităţile erotice ale acesteia.

El se întoarce din drum şi o mai tupăie o dată. Normal. Dai în mama, dai în mine!

Azi, la câteva zile după schimbul acesta de replici şi pasiuni, când ai fi zis că divorţul e iminent, ei îşi beau cafeaua împreună… un bar cochet în comuna vecină. E clar că se iubesc. Sunt numai miere, ambii. Alcoolemie zero. O pungă cu pită şi salam şi portocale proptită lângă piciorul mesei.

Iar tu eşti verde de invidie despre cât de uşor şi simplu şi elegant pot alţii să stingă conflicte afectivo- sociale, chestie care ţie ţi-ar lua săptămâni de anxietate, şi analize existenţiale, şi şedinţe de lucru, şi argumentări.

Păi nu-s ei dă mii dă ori mai dăştepţi decât tine, sofisticata pământului care eşti tu Otilio?

4 Comments

  1. Lumi 21 aprilie, 2015 at 9:50 pm - Reply

    Ba da! ha, ha, ha

  2. Otilia Tiganas 21 aprilie, 2015 at 10:09 pm - Reply

    PĂI?

  3. Angi 26 noiembrie, 2016 at 8:58 pm - Reply

    Prefer sofisticata pamantului☺☺chiar daca nu stiu zau ce e mai rau:saptamanile de anxietate si analiza existentiala sau o cafteala buna si gataaaa!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.