Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Testul Covid 19 și medicul de familie

Comentarii

Testul Covid 19 și medicul de familie — 8 comentarii

  1. sincer ,ma bucur ca nu sunt medic,Va inteleg perfect si cred ca medicii trec printr-o perioada mai grea decat a celorlalti.Eu trebuie sa ma apar pe mine de acest Covid si abia pot sa inving starile prin care trec la o simpla tuse(avand astm ,era o obisnuinta sa fac asta).
    Sper din tot sufletul ca noi toti sa va intelegem si sa va ajutam pe voi MEDICII,indiferent de specialitate .SANATATE VA DORESC TUTUROR.

  2. Da,d-na doctor,ne ,,scaldam’’acum in Romania,ca medici de familie,in ape extrem de tulburi si umblam pe nisipuri al naibii de miscatoare ;doar au avut grija guvernantii nostri sa ne antreneze de-a lungul timpului pt a munci si vietui in astfel de conditii cu multitudinea de probleme pe care le-am avut ,cu stufosenia de legi si protocoale,cu lipsa de respect si consideratie si multe alte neajunsuri care ne-au marcat viata profesionala de-a lungul timpului…

  3. Ca de fiecare data când te citesc ma regăsesc. Și eu, ca și tine, funcționez acum pe bunul simt și nu las diavolul covid sa ma arunce în vâltoarea legislativa…. ca o mai fi și guturai și rosu în gat…ca în fiecare an.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>