Prima pagină » Eseu » Tragedie naţională. Aş arde legea şi aş rescrie-o!

Comentarii

Tragedie naţională. Aş arde legea şi aş rescrie-o! — 7 comentarii

 1. Buna, Otilia!
  Imi place mult blogul tau, dar de cand ti-ai schimbat domeniul nu mai primesc notificari pt noile postari pe email. Mi-ar placea mult sa faci cumva sa ma pot abona si pe acest site, ca sa nu ratez nicio postare!

  • Mă bucură și mă onorează și mă motivează să scriu! Mulțumesc.
   Baiu-i că-s botă informatică, eu doar scriu și postez, chiar saitul e făcut de alții, deci nu știu ce buton de follow ar trebui să apeși. În general tot ce postez pe sait apare și pe pagina mea FB.

 2. Bună ziua A.
  Roboțeii tehnici îți spun că în sidebar, în partea dreaptă ai posibilitatea să te abonezi cu ajutorul emailului, astfel toate postările doamnei Otilia vor ajunge în căsuța de email. Sau printr-un agregator de news, prin feed-ul disponibil tot în dreapta, sidebar. Numai bine!

 3. Greu cu voi. :))
  În partea dreaptă a blogului. Acolo unde sunt listate categoriile, arhiva si alte informații… există o casetă prin care cei interesați se pot abona la noutăți. Voi incerca azi sa-l fac mai vizibil.
  @Otilia, trebuie sa inveti si tehnic. 🙂

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>