Prima pagină » Medicale » TU-I COMPENSAREA MAMII EI DĂ COMPENSARE ȘI CINE M-O FĂCUT!

Comentarii

TU-I COMPENSAREA MAMII EI DĂ COMPENSARE ȘI CINE M-O FĂCUT! — 7 comentarii

  1. In plus, toti pensionarii se bucura de o marire de 10 lei a pensiei dar ignora ca acea marire ii scoate de pe lista celor ajutati suplimentar de guvern… In timp ce pensia creste, plafonul de 700 de lei a ramas neschimbat de atatia ani. Primim tot mai putine astfel de prescriptii, si asta nu pentru ca s-ar fi imbogatit pensionarii.

  2. Păi Otilia dragă, eu de când s-a introdus „compensarea” singura rețetă compensată pe care am folosit-o a fost prima, când mi s-a prescris tratamentul. În rest ca să-mi protejez sistemul nervos merg la farmacie și-mi iau leacurile fără nici o compensare. Periodic merg la specialist pe bani ca să-mi facă control și iau leacurile pe baza scrisorii medicale, tot pe bani. Noroc că sunt relativ ieftine. „Compensarea” este o înșelătorie națională pentru naivi, care umple anumite buzunare. Și te miri că „compensarea ” te costă de N ori mai mult decât economia pacientului? Păi să vezi cât va costa administrația tâmpenia cu taxarea cu 5,5% a dobânzii pe depozite bancare (care este derizorie astăzi) și ce încurcături va produce fiindcă nu se percepe la bancă ci va fi gestionată de ANAF iar plătitorii vor fi înștiințați individual cu suma de plată care va fi în unele cazuri de câțiva bani. Și să vezi cozi la ghișeu pentru plată.

    • Din pacate tot ce este „compensat” e bataie de joc!! Atunci cand te gandesti: woooow am economisit banii pe consultatie! medicul se gandeste: „consultatie prin casa de asigurari? Super, mai mult de 3 minute nu dureaza!!” Atunci cand platesti consultatia! te tine 15-20 minute! Iti explica macar sa stii si tu ce e cu viata ta!! Am jurat ca nu ma mai duc cu trimiteri si prostii! Dau un ban dar stau in fata!!

  3. Aceeasi problema la multe medicamente.Sa luam de exemplu Diflucan-ul. Identic si la fel. Reteta compensată pentru copil. Pret de referință la raft 57 lei. Pret platit 55 lei. Unde e compensarea?

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>