Adeverințe că nu suntem obsedați sexual

Nu-i bai că încă n-avem tifon sau vată sau iod cât am avea nevoie prin spitale, că ne mișună gândacii sau că nu ai unde să faci un duș, acu` ne vom preocupa ca, periodic, lucrătorii din sănătate, învățământ, protecție socială, să prezinte o adeverință că nu-s infractori sexuali. E act normativ, lege, nu glumă!
Întreb.

Cam câți violatori, perverși, libidinoși conțin aceste structuri? Tri-patru perverși la mia de lucrători? Mai mult? Mai puțin? Păi, n-ar fi mai simplu cu o alertă on line la anagjare, acolo în REVISAL de exemplu, cum că cineva ESTE infractor sexual dovedit în justiție, decât să asudăm noi toți, cu sutele de mii, pe la ghișee, să dovedim periodic că NU SUNTEM?
Vor urma dialoguri la cabinet, gen:
– Bună ziua, mă doare capul!
– Înțeleg. Vă cred. Dar, de trei zile, doamna doctor stă la cozi să-și scoată adeverință că nu-i perversă! Știți… e perioada contractărilor cu CAS și fără adeverința aia, nu vă poate face compensată. În schimb, puteți intra liniștit în cabinet, nu veți fi violat! Sau na, nu cu perversiuni… 😂😂

Variantă la zi:

-Sistemul e blocat și azi, rețetă nu vă putem da, în schimb puteți intra fără griji, doamna doctor deține adeverință atualizată pe trimestrul doi că nu va rupe hainele „dupe dumneavoastre” la ce handsom sunteți!

By Published On: 22 iulie, 2019Categories: MedicaleComentariile sunt închise pentru Adeverințe că nu suntem obsedați sexual

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.