Prima pagină » Eseu » Cancer – omenie – bani – disperare – milă -, sau oţelul legii?

Comentarii

Cancer – omenie – bani – disperare – milă -, sau oţelul legii? — 2 comentarii

  1. Despre CARE realitate vorbim ? Alege intre SARACIA care devine tot mai profunda in Romania din vina tradatorilor de neam si tara , Razboiul Global de pe Terra ,Actul criminal din 1947 , criptoSTALINISMUL perpetuu TOT din Romania , Yalta -Malta -Havana ,Pactul Ribbentrop – Molotov , Necazul iminent care va veni din Lausanne (Aubonne)… Cu atitea realitati REALE , este cel mai mare pacat sa-ti irosesti resursele vorbind despre naked woman.

  2. Absurdul într-un spațiu absurd. Curtea de conturi formată din roboți care văd numai fila din fața nasului. Nu sapă mai adânc fiindcă nu le cere nimeni asta. Cauza reală, cea adevărată este tot o încălcare a legii: obligația celor plătiți cu bani grei să asigure cel puțin un oncolog într-o unitate spitalicească. Asta este de fapt cauza reală dar curtea de coante are ochelari de cal. Medicul care a prescris medicația a respectat de fapt Constituția! A respectat dreptul la viață a unui cetățean român! Dar robotului nu-i pasă, el nu-i programat pentru asta. Nemernicul, care se lăfăie într-un fotoliu capitonat și care nu și-a făcut treaba de a asigura funcționarea sistemului numind un oncolg, repet: plătită cu bani grei, el nici usturoi n-a mâncat, lui nici gura nu-i miroase. Bravos națiune, mergem înainte.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>