Prima pagină » Eseu » Te-am DESEMNAT să-mi fii mamă

Comentarii

Te-am DESEMNAT să-mi fii mamă — 2 comentarii

  1. Sint persoane cu lipsuri grave: cei sapte ani de acasa pentru a fi capatat buna purtare, cei paispe ani pentru a- si asuma o identitate, cei optspe ani pentru a avea mintea pregatita (‘discheta formatata’) pentru a primi inca invatatura „know how” in meseria lor… si pe deasupra au spoiala de facultate post comunista,- ca doar toata lumea are una sau mai multe in paralel- care le dezvolta tupeul si aroganta. Doar frica de proprii lor sefi ramine in picioare. Sint periculosi pt societate. Si de fapt, n-ai cu cine discuta. N-ai nimic in comun cu ei, sint ineducabili, sint neformati si nu vor intelege nimic din ce spui. Sint dintr-o alta lume, lumea noastra. Cu care nu mai avem comunitate de limba, comportamente, traditii, obiceiuri.

  2. si medicii scolari au „onoarea” de a fi DEMNATI Lla sectiile de votare, la competitii sportive scolare, pentru asigurarea asistentei medicale in zone de agrement ale primariei, la corturi de canicula….

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>