Prima pagină » Medicale » Ce rele îți poate face o căpușă? Schema simplă

Comentarii

Ce rele îți poate face o căpușă? Schema simplă — 10 comentarii

  1. Daca o persoana muscata de căpușa una chiar foarte mică scoasă cu mare grija de dupa ureche si ne putând lua antibiotic din cauza unei sarcini in luna 5 cu ce va înlocui antibioticul?
    Multumesc mult

  2. Si profilaxia cu doxiciclina doar daca se indeplinesc anumite conditii.in primul rand,capusa sa fie atasat de minim 24 ore de piele.si.f.important,cand ajungem acasa din plimbare,dezbracarea si verificarea tegumentelor si pielii paroase a capului.

    • Krisztina, probabil ai preluat altă sursă decât mine, nu-s identice. Eu din ghid infecțioase tradus în română 2012, ultimul, altul după n-a apărut, unde recomandă Doxi priză unică la maxim 24-48 de ore (nu minim) și admin mai lungă, 10 zile la peste 48 de ore vechime. De aia mi-aș fi dorit o schemă unitară națională, decisă de dsp, în loc să umble bezmetici după amenzi, ca stăpânii de sclavi. Sfatul cu dezbrăcarea și verificarea, e și el excelent! Mulțumesc pentru intervenție.

  3. Stiam ca in sarcina nu se da decat Penicilina V.Augmentinul are scris in prospect „nu se da in sarcina”.

  4. Dacă manifesta la o perioada de o luna stare generala proasta gen dureri de cap cu stări febrile fără sa tusim, sa curgă nasul sau sa ne doară gatul, ce sa facem? Locul de la muscatura de capusa a rămas tare și ferm. Fata nu este un copil bolnăvicios, dar de trei zile ma înnebunește când aud ca o doare capul și parca este per general într-o stare proasta

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>