Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Cartea mea FEMEIA CU ȘAPTE PĂLĂRII a ieşit de sub tipar!

Comentarii

Cartea mea FEMEIA CU ȘAPTE PĂLĂRII a ieşit de sub tipar! — 23 de comentarii

  1. Bravo, bravo Otilia :), acum, s-a născut şi oficial un scriitor de care mi-e foarte, foarte drag de pe când era scriitorul personal al câtorva oameni printre care, cu mândrie mă număr şi eu. Ai depus un efort demn de toată aprecierea. Într-adevăr, nu-mi pot imagina cum ar fi să fii presat să termini o scriitură sau, şi mai rău, s-o începi sub auspiciile deadline-ului, când imaginaţia n-are program şi nici legislaţie. Dar ai găsit la timp cheia chiar dacă era în ultimul buzunar. Mă simt şi eu mai motivat acum să finalizez toate suspensiile şi jumătăţile mele de măsură, să le fac avion şi să le dau drumul în afară. Evident că vreau un exemplar semnat de autor, poate o fi o avere peste niscaiva decenii :p. Succes şi la mai multe tomuri!

  2. Da chiar asa, Silviu, mai lasa-le naibii de suspensii, chiar de-o fi sa facem tabara de creatie la Hasmas pentru asta! N-ar fi prima oara!

  3. Felicitari draga mea Otica, abia astept sa iti citesc cartea. Cum pot sa o am si eu? Stabilim lansarea si la Satu Mare, un nou chef ceva? Te pup si inca o data felicitari.

    • Ohh, ar fi minunat sa facem un nou chef in vara asta, am sarbatori impreuna cartea, ne-am revedea si…chiar ar fi tare fain! Hai sa punem tara la cale si s-o facem! O colega de-a mea- Zsuzsa Galfi, tot medic de familie, lucreaza la traducerea cartii in maghiara, deja a inaintat mult pe text! Asta o sa bucure partea maghiara a clasei noastre, sa citeasca in limba lor materna. Dar nu cred sa fie gata in vara asta, or noi vara asta ar trebui sa ne revedem la Satu-Mare! Final de august ar fi bine?

  4. Draga Otilia desi noi nu ne cunostem foarte bine imi permit sa te felicit si sa ma arat surprinsa de faptul ca ai asemenea inclinatii de scriitoare. Dupa comentariile facute de persoanele cu experienta imi dau seama ca aceasta prima carte a ta este o reusita si tare mi-as dori sa o citesc si eu. Sa-mi scrii te rog de unde anume o pot procura. Felicitari si la cat mai multe carti!

    • Nu ti-o trimit inca prin posta, fiindca tocmai ne conversam cu Gabi…Mosutan( asa-mi place sa-i zic), sa facem vara asta un nou chef la Satmar, cu lansarea cartii mele impreuna cu voi si sa reeditam momentele de anul trecut! De ce sa stam iarasi 10 ani ca sa avem motiv de intalnire? Eu am propus august! Ce zici?

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>