Prima pagină » Medicale » – Ce am, doctore? – Distonie neurovegetativă.

Comentarii

– Ce am, doctore? – Distonie neurovegetativă. — 12 comentarii

  1. O nemultumire sufleteasca duce la aceast sindrom neurovegetativ.El include toate acele semne,simptome pe care le resimte pacientul si pe care in urma unei examinari nu le vede medicul.Din pacate marea majoritate trateaza efectul in locul cauzei.Teoretic multi stiu despre acesta boala de care se zice ca nu te omoara dar nici nu te lasa sa traiesti.Ferice de cei care cunosc doar teoria ei!!!

  2. Buna ziua .va rog da ati putea sa omo ziceti in legatura cu baiatul meu care are 33 de ani.in ianuarie 2018 dupa in set de analize ia iesit ca are ficatul marit, si feru mai mare decat valorile normale.de atunci are crampe musculare in tot corpul, si palpitatii , si arr o stare de neliniste .se poate sa fie aceasta cauza ???multumesc.

  3. Am 43anisi sufar de 3 ani de anxietate accentuata,durerile fizice sunt din ce in ce mai intense…dureri in piept,spasme digestive,nod in gat si sufacare… simt ca nu pot respira normal,Acum 11 ani un dr de pe sectia reumatologie de la spital mi-a pus diagnosticul de distonie neurovegetatva corananiana…. eu acuzad dureri dupa ceafa…mi s-a facut niste injectii at cu boicil in zona cefei..nu stiam ce ma asteata..dar a fost bine..in ultima zi cand am iesit din spital dupa o saptamana…m-a durut in piept,la care drmi -a dat o pastila de nitropector si nu a mai avut nimic 11 ani…doar pe ici oe colo cate o durere de cap si putine ameteli..sincer nu am realizat at diagosticul,dar pe parcurs am pus totul cap la cap…si am descoperit ca este o boala care avanseaza daca nu este descoperita la timp ptr a o trata.in prezent iau seroxat si un sfert de tritico..este tot ce iau..de 3 ani si degeaba…am facut si phihoterapie dar …nu am simtit ca se imbunatateste ceva.Am facut toate analizele investigatii la inima tiroida,stomac totul ezte in regula.,nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai iau va rog dati-mi un sfat.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>