Prima pagină » Medicale » Ce aș face cu școlile, în epoca COVID

Comentarii

Ce aș face cu școlile, în epoca COVID — 4 comentarii

  1. Excelent! Asa este!Epidemia de prostie va fi un dezastru mult mai mare decât cea de covid ,cu efecte de mult mai lunga durată,atat pentru individ cât și pentru societate. Și eu sunt medic și cred ca ar trebui făcut orice(si orice-ul asta e reprezentat în cea mai mare parte de vaccinarea în număr cât mai mare) , pentru a tine școlile deschise.

  2. Astăzi fiica mea adolescentă, având în clasă un coleg pozitiv, a întrat în online. A plâns mare parte din zi. Nici în ruptul capului nu am reușit să o liniștesc. Mi-a spus că și ultima data au zis la fel: ca vor fi acasă doar două săptămâni și a fost aproape tot anul. E cuprinsă de deznădejde. Iar orele online, mai ales la un liceu de artă, sunt o glumă.

    • Raul cel mai mic este învățământul on line care asigura sănătatea copilului! Raul cel mai mare este sa fie bolnav , poate chiar mort, orfan de un părinte ucis de virusul adus din școală ! Un părinte responsabil și informat prefera un copil poate mai anxios dar sănătos ! . Deja au murit copii in numele educației ! Vreți să mai moara ? Un medic nu ar trebui sa gândească că dumneavoastră !

      • E trist că vă simțiți informat și pregătit să intrați în această dezbatere. Convins că știți tot și că aveți dreptate. Destul de convins, încât să știți exact până și cum/ce ar trebui să gândească un medic.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>