Celula Naţională a Ripostei la Prostia Naţională

Aş alcătui o „Celulă de criză” formată din profesionişti – musai cu umor, care scriu româneşte fără greşeli de ortografie, care cred în principiul: „inteligenţa = simplitate”, care detestă deopotrivă excesul de zel cretin şi superficialitatea.

Aş lipi-o, “Celula” asta, de guvern. Aş face-o apolitică şi corect finanţată şi i-aş da de lucru exclusiv să preia din teren aberaţiile. Să le niveleze şi să le găsească soluţii de ieşire. Instantaneu!

S-o numim “Celula Naţională a Ripostei la Prostia Naţională”. CNRPN.

Să preia telefoanele de pretutindeni, să sesizeze unde legile se bat cap în cap, sau n-au concluzie sau n-au norme sau sunt idioate cu patalama.

Uite, prima temă ar fi – “Mai parafăm sau nu, cu ştampila clasică, reţetele electronice?” Băăăăi: DA sau BA. Iar dacă BA, atunci să afle farmaciştii toţi, doctorii toţi, bolnavii toţi. Iar dacă DA, atunci Da. Parafăm dă nebuni în draci, dar toată ţara. Și mai dăm cu pixu peste ştampilă, cum că semnăm olograf, vezi Doamne. Și fix în 24 de ore, pe toate canalele de comunicare, CNRPN să tranşeze dobitocia asta fără de capăt. Da sau nu. Atâta vrem. O ţară întreagă, cu toţi protagoniştii reţetelor electronice.

Este un exemplu din cele 25 de mii de exemple la prima mână. Restul de un milion de aberaţii sunt doar detalii fine.

Ioai ce m-aş înscrie mercenar în această Celulă! Fo 30 de aberaţii am doar eu în guşă.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.