Prima pagină » Medicale » COVIDUL și prosopul maro

Comentarii

COVIDUL și prosopul maro — 4 comentarii

 1. Impresionantă reflecţie a realitaţii zilelor noastre! Mulţumiri pline de admiraţie şi aleasă preţuire, multă sănătate, putere de muncă şi curaj de a înfrunta cu succes trista realitate!

 2. Ma regasesc perfect in text chiar daca sunt asistent medical in cabinetul medicului de familie. Si am ajuns sa practic ceea ce americanii numesc „decluttering” si e mai mult decit perfect. Starea de bine de dupa e absoluta. Acum am ajuns la „performanta” de-a avea doar 2 rinduri de haine pt munca(era incomod sa treci tot dulapul prin procesul dezinfectarii, etc), pt casa idem si pt iesit, ceea ce va fi cam putin probabil, inca 2. Sa zic ca e datorita sau din cauza COVID ? Poate ca asa au trebuit lucrurile sa se aseze.

 3. Sunt în mașină, intr-o diercție spre nicaieri, doar sa „clatesc”ochii pe geam și înapoi acasă.Constat, la fel, că nimic nu mai e.Sper, doar, ca va mai fi.
  Doar demarograf.
  Blugi si niste pulovere, rochite și costume sugrumate intre uși nedeschise.
  Gândesc la fel, mulțumesc si azi, Doamne!
  Trebuie un plan, o startegie, pentru mine cu mine însămi.Aș putea.
  Răspuns pentru alt post: de ce Otilia Țiganaș?”
  Daca aș fi mai aproape aș fi onorată sa fiți medicul meu de fam.pentru că știti atâtea lucuri, pentru că chiar daca nu ați ști ați găsi solutie, pentru digitalizare și pentru că ce medic mai scrie atât de corect?

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>