Prima pagină » INVITAŢI » Curs de „Părerologie” sau „Scorţişoara te scapă de infarct”

Comentarii

Curs de „Părerologie” sau „Scorţişoara te scapă de infarct” — 19 comentarii

 1. Înțeleg că ești contra medicinei naturiste. Faci o mare greșeală! M-am vindecat de infecțiile urinare pe care le tot făceam de vreo 6-7 ani din cauza de e-coli și din cauză că antibioticele prescrise de diferiți doctori, mi-au distrus sistemul imunitar, cu tinctură de ghimbir + miere, tinctură de propolis + miere și ceai de busuioc. Rețete luate de pe net, evident. O să spui că doctorii ăia n-au fost competenți probabil. Probabil! Și-atunci? Își citesc postările dar asta e o mare greșeală! Mai reflectează, poate-o ștergi. N-are ce să strice nimănui dacă ia tratamente naturiste atunci când alopata dă greș.

  • Tratament natural e una, sa zici ca ghimbirul te scapa de cancerul metastazat, e alta.
   Ca tratamentul natural e MINUNAT cand alopata da gres (asa-i!) e una, sa promiti minuni inaplicabile practic cu scortisoara, e alta.
   La fel si-n politica. Sa promiti, tu Presedinte, ca faci tot ce se poate ca sa fie MAI bine-n tara e una, sa zici ca dublezi de maine salariile si pensiile e minciuna, bataie de joc, deci alta.
   Sa bei ceai de tei la viroze in loc de penicilina e perfect, adica e una, sa zici ca teiul iti creste penisul 5 centimetri in doua saptamani, e alta.
   M-am facut inteleasa Enola, da?

  • Enola Gay, esti femeie sau barbat? Iar numele tau reflecta vreo orientare sexuala? Ca atunci se explica infectiile urinare cu e coli pe care „incompetentii aia de doctori” nu ti le-au putut trata. Probabil nu sareau asa reprde cu antibioticul precum practicai dumneata obiceiul. Poate cu miere merge ca uns „tratamentul”….mama lui de tratament naturist!

 2. Din păcate multe din cele scrise în articolul d-nei dr.Otilia Ţigănaş sunt exagerate şi părtinitoare . Nici eu nu sunt de acord cu blamarea medicilor! Vreau să subliniez clar acest lucru !Sunt MEDICI şi medici !Dar, din nefericire, în facultatea de medicină nu se învaţă CORECT tratarea (îngrijirea) omului ca OM,ci ca la veterinar, asemenea unui animal, se tratează doar trupul.Dar OMUL are şi SUFLET şi trup.Iar cauza îmbolnăvirii omului este păcatul (o boală a sufletului !!!).Deci,problema se mută automat în plan spiritual,DUHOVNICESC. Până la urmă chiar cuvântul spital derivă din hospital (ospitalitate,dragoste de semen,cu atât mai mult dragoste de bolnav).Modelul TUTUROR MEDICILOR ar trebui să fie Samarineanul Milostiv,Sfinţii doctori fără de arginţi,doctorul Nicolae Paulescu (Vezi „Noţiunile de suflet şi de Dumnezeu în fiziologie”).”Căutaţi mai întâi Împărăția Cerurilor şi restul se va adăuga vouă” este perfect valabil şi în medicină. Restul va veni de la sine și un asemenea articol nici nu-şi mai are rostul. Iertare pentru lungimea expunerii. Numai bine şi multă sănătate sufletească şi trupească. Amin şi Doamne ajută tuturor românilor !!!

 3. Latinii ziceau: „est modus in rebus”, mai nou zicem să-i dăm cezarului ce-i a cezarului. Fiecare lucru își are locul său pe raft. Important este să nu încurcăm borcanele și să păstrăm măsura. Mai demult plantele, argila, lipitorile erau singurele leacuri și iată că omenirea a supraviețuit. Cu timpul au venit și sinteticele care au permis un salt calitativ substanțial atâta timp cât erau utilizate la locul lor, adică acolo unde plantele și lipitorile nu mai făceau față și nu deveneau o modă (ce fel de doctor e ăsta, îmi curge nasul gârlă și nu mi-a dat penicilină!!???). Dar nu văd de ce să nu mai folosim și cele vechi acolo unde sunt eficace și își fac treaba? Și cu mai puține daune colaterale (primum non nocere, nu?). Și să ne aducem aminte să tratăm bolnavul și nu boala (aici MF are ultimul cuvânt de spus fiindcă îl cunoaște cel mai bine pe bolnav). Așa gândesc eu neofitul în salopetă cu cheia fixă de 14/17 în mână și pentru care omul este tot un fel de mășânărie, genială e drept!

 4. Din pacate nu s-a prea inteles postarea Otiliei;unii au comentat pe langa subiect.altii pur si simplu n-au priceput.Mai cititi si printre randuri,dragilor,nu toate-s mot-a-mot…..

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>