Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Deznădăjduită! Mărturia unui medic internist

Pupă postarea mea pe FB despre dictatura&stupizenia controalelor în România, redau cu copy paste mărturia unui medic internist controlat și el. Control „de rutină”.

Rețineți, vă rog, finalul apoteotic al textului internistei – „așa deznădăjduită nu m-am simțit de foarte multă vreme!” Dar rețineți și uluiala controlorilor că un internist român ar putea interpreta un EKG! Și atunci mă mai mir că asigurările nu-mi permit să tratez un astmatic, un gutos, un anxios sau un diabetic, fără viza/parafa specialistului aferent bolii. Dar hai să citim și să rumegăm împreună.

„Exact așa am rămas și eu după controlul „tematic” din martie. Banii îi dau înapoi, asta este, nu-s un capăt de lume… dar sentimentul ăla că ești ultimul infractor cu decontările tale! Mi-au tăiat servicii de ECG și pulsoximetrie, că nu corespundeau diagnosticele (de ce am făcut la dg. de gastrită, de exemplu). Plus tăiate toate testele de sensibilitate (simte la fel stg/dr) cum că, vezi Doamne, nu a mai decontat niciun medic așa ceva în județul Mures! Au mai întrebat daca eu, ca internist, interpretez ECG-ul… atâtea aberatii! Luat pacient cu pacient, nu mai puteam să gândesc, nu știam cum să ripostez, asteptam numai să plece odată și să mă lase în pace… așa deznădăjduită nu m-am simțit de foarte multă vreme.😢”

By Published On: 5 iunie, 2019Categories: MedicaleComentariile sunt închise pentru Deznădăjduită! Mărturia unui medic internist

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.