Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Medicul român, șantaj, abuz

Spre deosebire de Franța, medicii români sunt obligați să afișeze pe pereți, „la loc vizibil”, conform „legislației în vigoare”, kilometri pătrați de documente.

Medicul francez afișează un simplu „Docteur”.  Docteur agreat de instituțiile lor specifice și aflat în evidența fiscului francez. Și atât. PUNCT.

Ce vreau să știți.

Că toate cearșafurile de hârtie de pe pereții cabinetului meu, graficele bicolore de pe frigidere&măsuțele de tratamente, toate etichetele caligrafiate atent cu marker negru de pe cutiile cu deșeuri+cod deșeu, toate bibliorafturile cu acte, cu fișa postului, ROI, inclusiv condica de prezență a salariaților!!, nu sunt ca să-mi controlez eu subalternii, să-mi organizez eficient afacerea, nici ca să cresc calitatea actului medical, confortul pacientului, sau să vă fie vouă mai bine. Nu. Ele sunt puse acolo STRICT CA SĂ DAU BINE LA CONTROALE!! Și ca să nu-mi ia ăia bani, când debarcă la cabinet, neanunțați, stil Cămășile Verzi. Sau, măcar, să nu-mi ia atât de mulți bani pe cât  le-ar permite legile noastre, scrise anume ca să fie inaplicabile! Hiperregelmentarea românească. Sute de acte normative schizoid-paroxistice, care se încalecă, se contrazic, n-au norme, vin când nici nu te aștepți, se abrogă când nu mai sperai și care, din păcate, nu-ți permit niciodată să le respecți ÎNTOCMAI, INTEGRAL ȘI FĂRĂ DUBIU.

Deci, repet.

Toate afișajele alea de pe pereți sunt chestii inutile! Sunt instrumente de șantaj psihologic/material asupra mea, sunt forma în care mi s-a indus în subconștient, cu deceniile, că sunt un infractor cronic, care trebuie mereu să se apere de poteră, să se ascundă ca să nu fie prins, să șteargă rușinat pereții când intră șefimea controloare.

Tot ce afișez pe pereți este STRICT între mine și „EI”! Nu-i între mine și pacient, sau între mine și colaboratori.

 

By Published On: 5 iunie, 2019Categories: MedicaleComentariile sunt închise pentru Medicul român, șantaj, abuz

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.