Prima pagină » Medicale » „Conform cu originalul” sau Dă-mă mamă după Gyuri

Comentarii

„Conform cu originalul” sau Dă-mă mamă după Gyuri — 8 comentarii

 1. In Franta exista un certificat special bine detaliat pus la dispozitie de catre casa de handicapati. In nici un caz nu se cere copie dupa dosarul medical. Apropos tot in Franta dosarul medical este proprietatea pacientului si nu a cabinetului. Medicul are obligatia sa l tina la zi si sa l completeze la fiecare consultatie.(ordin de la Ordinul Medicilor). Mi se pare super ca ati sunat peste tot, asa fac si medicii francezi.

  • Fiindcă rețetele electronice, semnate electronic, nu se mai parafează/ștampilează cf normelor/ legii.
   Am să caut link către articolul meu pe subiect și-l postez pe pagina mea de FB, ok? Azi, 31 aug, miercuri. Urmărește.

   • Exista mentiunea ca semnatura electronica tine loc de dtampila si semnatura manuala , ca de aia e electronica si s-a invebtat sa simplifice treabs.Si pentru a evita falsurile.

 2. Superbe descrieri,intâmplàri trãite si povestite cu umor Super medic super omAsteptãm si unele intrebãri haioase puse de noi nepriceputii când venim la cabinet:))

 3. Nu este din domeniul medical dar intamplarea mea exemplifica culmile absurdului birocratiei la care s-a ajuns in Romania . in dosarul de retrocedari ,mi s-a cerut sa aduc un act de la fostul ICRAL , dovada prin care a fost expropriata o casa cu terenul aferent . Am acte care dovedesc ca acel teren se afla in proprietatea familiei dar nu si titlul de proprietate . Fostul ICRAL nu vrea sa-mi elibereze actul ,chiar daca il are ,pana nu depun copia actului de proprietate .

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>