Prima pagină » SISTEM » Dorele, mere Sistemu Info? Că-i vineri, beib!

Comentarii

Dorele, mere Sistemu Info? Că-i vineri, beib! — 8 comentarii

  1. La noi pe sectie (de interne) s-a pus un afis: „Nu externati pacienti vinerea, ca nu merge sistemul!!!..Numai daca e neaparata nevoie”
    Si cum e nevoie, ca nu poti sa-i tii pe toti peste weekend la nesfarsit…primim acul in gluteusi, mai tragem cate-o injuratura..si treaba merge mi-nu-nat

  2. Sunt farmacist. La noi sistemul a picat in fiecare dimineata saptamana asta. Macar doua ore.
    In dec cam 1/3 din retete le-am eliberat off-line. Acum ne rugam sa nu avem probleme la decotare. Ca nu se stie…

    • Am evitat să fac analiza economică și politică a aberației, fiindcă nu-s documentată. Dar da, posibil să fie cauzată de furturi. Totodată eu dau enorm din cretinăriile trăite pe prostia națională ajunsă la rand de lege.

  3. Sunt un Dorel de suport tehnic al unei firme care oferă servicii informatice medicilor de familie și nu numai.Din motive bine întemeiate ma semnez Dorel nu pentru ca imi este rușine ci pentru ca până și site-urile „au urechi și sunt monitorizate” Și nu doresc ca softurile pe care le păstoresc să aibe de suferit. Este parerea strict personala a lui Dorel satul de cate ori i-a ajuns cuțitul la os. M-am saturat să fiu sunat zilnic de sute de medici ,asistenți , registratori medicali care îmi spun același lucru zilnic. Nu merge ce să facem cum să lucrăm , nu știți cât durează , oare vor fi plătite etc etc. Mă sună de curând medic care nu stie ca Dorel vorba aceea nu a facut si el 5 ani de facultate inca 4 de master și încă vreo 3 de legislație medicală la tot felul de congrese și cursuri de specialitate și mă ia la rost ca pe ultimul om pentru ca Dorel e doar Dorel si nimeni nu se ridica la valoatea d-lui Doctor dar ma rog asta e o alta poveste , clientul nostru stapanul nostru.Ba voi ce ” pana mea Faceți?” am vorbit acum cu directorul de la CNAS și îmi pare super de treabă tipul și mi-a spus ca e din vina voastă nu merge pentru ca pe softul lor totul merge ba chiar ma invitat la CNAS să îmi pună el program lor pe calculator și să văd ca merge. Așa e merge d-le doctor atunci când merge ală merge și al nostru. Dar nu vreți să îl resunati pe domnul Director de la info și să mergem împreună la el. Să facem confruntarea împreună și să vedem atunci ce merge și ce nu? Desigur nici încă azi nu ia mai răspuns domnul Director dar dacă îi va mai răspunde și voi merge să instalăm programul lor si va voi ține la curent.Stau însă și mă întreb însă cât vor mai răbda medici? Oare sunt atat de slabi încât nu pot să spună stop în jocul de-a uite merge nu mai merge. Cu tot respectul pe care îl am pentru toți clienți și toți medici de ce inghiteti atâta? De ce asociație de medici la care cotizați lună de lună nu iau atitudine și nu angajează un avocat care să va reprezinte drepturile? De ce votați de fiecare dată aceleași persoane care se trag de mânecă și se pupa în …..”fund” cu președintele casei și vai vai cât va mai mulțumim dumnule președinte pentru ca a-ti putut sa ajungeți și la conferinta noastră a medicilor de familie și v-ați rupt câteva minute din programul dvs foarte încărcat. Deci buba este în grădină dvs. O udați și o aranjați de frică ca dacă luați atitudine vine casă în control și vai ce va face. De ce nu va luați la asociație un jurit și un avocat și atunci când vine controlul să spuneți ia stai tu aici până îmi vine juristul ca să discutați pe limba voastră nu să îmi tremure mie inima ca vezi doamne am dat o rețetă nevalidată. Dacă veți începe să fiți puternici dacă veți negocia cum trebuie contractul cu CNAS va merge și sistemul pentru ca atunci Dorel știe ca va fi tras la răspundere . Până atunci Dorel doarme liniștit pentru ca este acoperit de acte adiționale și contracte care nu îl sancționează pentru faptul ca nu își face treabă.

  4. Dna doctor, vor apărea la noi casele de asigurări private? Cineva care sa le faca concurenta cumva si sa-i scoată din amorteala? Semnez: pediatru iesit din contractul cu casa.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>