Prima pagină » SISTEM » Șacalii

Comentarii

Șacalii — 12 comentarii

  • Nu-i pasa, Dane. Si-a facut treaba. Este ca si cum tu ai fi platit corespunzator, ai sta relaxat(dar TOTAL relaxat) financiar si el ti-ar trimite pe personala ca ai gresit un diagnostic minor- „nu era o viroza banala, era o bronsita subacuta”. No cat ti-ar pasa? Hmm?

 1. Eu am o alta viziune : il vad pe acelasi moderator TV , asezat turceste(…) , cu ceaunul cu fasole cu ciolan pe genunchi , rozand fericit la ciolanul lui , in timp ce grasimea i se prelinge pe barbia-i bine rasa si ascutita…fericit in nesimtirea lui , ca tot omul multumit ca si-a facut treaba pentru care a fost platit .In ochii lui se vad muntii de ciolane care il asteapta si muntii de oase goale ramase in urma.Nimic nu-l deranjeaza si nici nu observa mustele care roiesc in jurul lui atrase de mirosul specific…

 2. Am urmarit şi eu câteva emisiuni de genul acesta, în care jurnalistul (dacă îl pot numi aşa) de talk show ii instigă pe invitaţi să se certe, ca să iasă scandal, pentru că scandalul se vinde în România mai bine decât pâinea caldă. Sunt tot mai dese, dacă nu majoritare. Eu, ca jurnalist, nu pot să le caut scuze, oricât aş încerca, din solidaritate de breaslă. Da, e vorba despre subiecte importante, da, e nevoie de dezbatere, dar modul în care se fac acum dezbaterile la televiziunile de stiri (si nu numai) a coborât la nivelul OTV-ului, pe care ieri-alaltăieri toţi îl criticau. Cât priveşte conflictul medicilor cu cei de la CNAS si minister, sper să se rezolve cât mai repede, iar cei care pierd să nu fie, ca de obicei, pacienţii şi medicii. Eu îţi transmit să te ţii tare şi să ai nervi de oţel. Ai nevoie!

  • Am/avem nevoie de nervi de otzel! Ai dreptate! Nu-ti pare un „deja vu”? Numa ca nu suntetzi si voi cu mine la Hasmas…in rest… alt an, alt scandal la serviciul lu mamica. Nu?

 3. Reactie justificata in fata emisiei turciene: revolta, indignare, neputinta de a-i da cu laptopul in cap, asa merita! Niciodata nu ma voi mai uita la emisiunea acestui individ isteric !
  Este compromis ca om si jurnalist!
  Un barbat care a fost in stare sa fie atat de agresiv cu invitatele, femei in primul rand, apoi medici, este las si ….muiere, in fond.

  Imi pare foarte rau ca nu imi parvin postarile tale , eu mereu bifez sa mi se trimita!
  Am dat intamplator de ele, pornind de la Victor.
  Chiar am crezut ca, in focul acestei lupte , nu ai mai scris!
  Dar ai scris..si-nca foarte bine, virulent si ..dramatic.

   • Si eu ma mir foarte tare, Otilia! Eu am tastat si acum pe google si am avut surpriza sa vad ca ai postat, raspuns… Nu stiu ce se intampla! Mie nu mi-a intrat nimic!
    Totusi, trimite!
    Da, acum vad si latura umoristica , dar am interpretat-o ca un haz virulent de necaz!
    Si ecoul de nebun , insistent, „fraudaaa, Tanzaniaaaa…” asta e de tavalit pe jos de ras, parca il vad pe uta rostind aceste cuvinte care, magic, ne-au discreditat, desi erau spuse dintr-un pat de psihiatrie, intr-o celula securizata fonic, el isi tuguia buzele si gasise gaura (foramenul, no!) prin care primea hrana si i se lua tzucalu.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>