Prima pagină » Medicale » Informații ADEVĂRATE despre vaccinarea antiCOVID-19

Comentarii

Informații ADEVĂRATE despre vaccinarea antiCOVID-19 — 16 comentarii

 1. Buna seara! M- aș vaccina daca as reusi sa evit știrile…Nu inteleg dc atatea informații contradictorii sint oferite publicului…neavizat in general….dacă aș avea incredere….in cine????
  Nu m- ati convins și sint in continuare indecis….pt familia mea mai ales(părinți,socri,copil,și un soț cu un dg.mai mult decât neplacut)….este prea multa nesiguranță,incertitudine, falsă dorință și prea multa minciună…multumesc6

  • Doamnă, cred că sunteți genul care nu veți fi convinsă până nu simțiți efectele covidului pe pielea dvs. Eu tocmai ce am trecut prin covid însărcinată în două luni. Am avut noroc să n-am probleme respiratorii, dar durerile avut au fost oribile, am stat la pat cât n-am stat în viața mea, iar acum la o lună după încă mai am diverse sensibilități. Adăugați și teama de pierdere sarcină peste astea. Dacă alegeți să credeți un oarecare sau un medic de cu totul altă specialitate decât unii care cu asta lucrează, e pielea dvs. Beneficiul meu: nu va fi bătaie pe vaccin iar eu îmi voi putea vaccina toată familia liniștită, de la părinți la soț. Vă spun doar atât: în era informației, e o rușine să nu poți identifica sursele adecvate de informație față de cele inadecvate (vezi fake news și conspirații). Dacă nu sunteți în stare de asta, nu mai stați la internet și TV, ci duceți-vă direct la experți.

   Mulțumiri doamnei doctor pentru luarea de poziție! Și, de ce nu, pentru realismul și umilința de care dă dovadă recunoscând că nu toți medicii le știu pe toate! Jos pălăria!

  • Mult respect si toata admiratia stimată Doamnă Doctor ,în rest de tîmpiți nu am dus lipsa niciodată dar acum avem în exces si la toate nivelurile !

 2. Multumim frumos doamna dr. Eu sunt singura din familie care o să mă vaccinez, restul încă tot cred ceea ce aud la tv. Eu am mers dupa logică, de ce ar face rau lumii întregi, de ce s-au luptat atâta luni să realizeze acest vaccin, ( toți se plâng că vai este prea repede scos, ba nu este deloc repede, avem un an și ceva de la apariția virusului, ba chiar au studiat foarte mult, au muncit atâta timp pana au fost siguri 100%, iar medicina este atât de mult avansată) . De ce mi-ar fi frică să mă vaccunez!! Doresc sa ajung la viata normala pe care am avut-o, de ce aș renunta la vaccin!!! Și totuși stau si ma intreb de ce lumea sta încă în dubi… dragilor au fost atatea epidemii în Africa, în India, am văzut cum au mers de ia vaccinat in masă…de ce ei au curaj….si noi nu….si să nu uităm că populația lor nu este deloc mica….

 3. Eu am fost si sunt pro vaccin mereu. Totuși nu inteleg cum au facut si testat un vaccin asa de repede, mai ales ca tot ei spun ca nu stiu mare lucru despre Covid.

  • Uitați-vă în link-ul pus de dna. Dr. la finalul articolului și veți înțelege pe scurt toată lumea s-a implicat mult mai mult decât în cazul altor vaccinuri. S-au alocat rapid fonduri, s-a pus la dispozitie infrastructura necesară de cercetare, au existat voluntari, procedurile administrative/ birocratice au fost accelerate, s-a lucrat pe cercetări deja existente, s-au abandonat rapid inițiativele care nu au avut rezultate pe parcursul etapelor, ca să nu se mai piardă timp și resurse cu ele. Pur și simplu a fost un proces mult mai accelerat, tratat cu prioritate maximă de toate entitățile, la toate nivelurile, din toată lumea.

 4. Tocmai asta spunea d-na dr, pentru ca minți muuuuult mai luminate decât a noastre la un loc, numai asta fac de câteva luni. Și treaba cu ARN ul mesager e s lor, nu a noastră.

 5. Si eu ma voi vaccina. In cunostinta de cauza. Sunt medic si am mare incredere in cercetatorii care produc vaccinuri.
  Astept cu mare nerabdare sa ajunga vaccinul si la noi.

   • Mulțumiri pentru sfaturile pertinente, sunt un izvor de sănătate pentru noi și un plus de optimism fără de care nu putem avansa în viață!
    Nu sunt un dușman al vaccinării totuși prospectul indică anumite restricții pentru pacienții care iau anticoagulante și mă gândesc și la cei cu boli autoimune
    (Sarcoidoză… în cazul meu).
    Vă mulțumesc pentru sfaturile minunate!!♥️

 6. Stimata doamna doctor, as fi vrut sa va scriu direct pe email, n-am gasit o adresa de contact si probabil comentariul meu poate fi de interes si pt cei care va viziteaza blogul, astfel ca astept opinii/observatii la cele ce voi scrie mai jos:

  1. Ar trebui sa fie un fapt notoriu existenta institutului de virusologie = institut de cercetare de excelenta al Academiei Romane (cautare pe google) a carui opinii in ceeace priveste aceasta pandemie virala nu apar de loc in spatiul public. In schimb, lumea prefera informatiile trambitate de ‘EXPERTI” politici, teste ne-omologate si stiri nefondate stiintific.

  2. Nu considerati ca vaccinarea (indiferent de natura sursei afectiunii) sa se efectueze functie de starea/potentialul de imunitate a fiecarui organism? Deci este necesar a se institui mai intai un test de evaluare al acestui potential similar cum se procedeaza in cazul alergiilor.

  Astept opinii/comentarii pentru a putea dezvolta acest subiect deosebit de important, dar din pacate poluat cu informatii nefondate stiintific.Sunt sigur ca exista o armata de medici care cunosc aceasta realitate, insa prefera sa primeasca beneficii, sa taca si sa joace jocul foarte periculos.Atentionarile izolate ale d-lui dr. Vasile Astarastoae nu au efect la majoritatea populatiei pacalita.
  dr. fizician Gheorghe DRAGAN – pensionar

 7. Eu personal m as vaccinat,am văzut multe cazuri de covid,unele de forma mai slabă,dar si cazuri mai avansate,ba chiar momentan si eu trec prin tratament pentru covid.Eu va sfătuiesc să faceti vaccin pentru binele dumneavoastra.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>