Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Asistentul medical și medicul de familie român

Comentarii

Asistentul medical și medicul de familie român — 6 comentarii

  1. Foarte fain articolul, si eu am o șefă de la care am invatat tot ce știu si ne susținem reciproc in tot ceea ce facem. O singură obiecție, schimbați va rog poza aia cu „sexi asistenta ” , este un afront adus profesiei noastre, o jignire si cădere in derizoriu al profesionalismului nostru. Cu siguranță o poza de grup a fetelor cu care lucrați ar fi fost mult mai potrivită, si sigur aveți oameni faini acolo in Hasmas.

    • Blogul meu – Blogul Otiliei – s-a ridicat acolo unde e azi (că e!), prin umor, evitarea excesului de zel nejustificat, lipsa încrâncenării și totuși cu informație medicală valoroasă. Asta printr-o atitudine proprie mie, eu medic prozator. Blogul meu nu reprezintă punctul de vedere al propriei bresle, ci al meu, asumat/semnat în clar. Dacă articolul v-a lezat, dacă imaginea v-a cotropit, puteți posta pe blogul dumneavoastră un punct de vedere reparator. Mă puteți chema în judecată pentru prejudicii morale. Puteți face multe, până obțineți rezultatul scontat. Mai puțin să-mi dați lecții de scris, sau de organizare jurnalistică.

  2. Dragă Otilia,sau Doamna Doctor. Mă poți considera un cititor fidel. Îmi plac articolele tale și cel de față nu face excepție. Îl apreciez cu totul,inclusiv poza. O mică observație.Dacă ar fi să ajung în spital(Doamne păzește, vorba ateului) și m-ar îngriji o astfel de asistentă,m-aș vindeca mult mai repede,dar aș intârzia externarea cât de mult posibil.Poate face și asta parte din strategia de marketing. Nu contează.
    Cu drag și „succesuri”
    Sucu

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>