Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

La mulți ani, Femei! De 8 Martie 2017

De 8 Martie 2017

Încep spunându-le tuturor femeilor La mulți ani! Cu drag și din suflet.

Continui cu o constatare… ziua de 8 Martie este una dintre cele mai fericite zile ale lui Jenucu, fiindcă eu primesc de la pacienți buchete de flori și muuultă ciocolată, iar el poate îngurgita tone de ciocolată fără control, că eu nu mai pot ține azi o evidență strictă.

Sfârșesc cu o povestioară pe care, zăpăcită cum sunt, numai eu o puteam crea. Și anume. Jenucu, de dimineață, pregătește floricele-n ghiveci pentru personalul feminin al cabinetelor, atât la Hășmaș cât și la Arad. Cu Aradul o rezolvă senin, iar acasă la Hășmaș, imediat ce ieșim din mașină pune câteva ghivece-n așteptare pe terasă, iar ciocolatele, punguțele etc le bagă-n casă.

Dar cum noi locuim unde lucrăm, normal că, odată ajunsă-n zona cabinetului, sunt inundată de alte multe ghivecele cu flori faine tare. Mă așez la triat, aranjat, care-s de pus afară, care de interior, care de lumină, care de umbră etc. Îmi chem un ajutor și deleg sarcini:

  • Gheorghe, te rog pune-n parc, afară, florile astea… hai să vedem împreuna.. da da, asta albă aici la gard, asta mov sub prun…Gheorghe se implică:
  • Doamna, eu zic pe asta s-o punem aici în drepta, că-i același soi cu cele galbene.
  • Exact, bine zici! Cum ar sta asta cu frunze ascuțite aici lângă poartă?
  • Super! Aici o și pun.

Și tot așa, facem din curte vis… după o vreme, apare Jenucu din casă ușor contrariat:

  • Otica, aici pe terasă am lăsat două ghivece cu flori pentru Mărioara și Lucreția. Unde le-ai pus? M-aș duce să le ofer!

Pampaaam!

Normal că eu le pusesem pe toate afară, riguros sădite, udate și corect fixate în sol.

Deci ghinion. Altă întrebare?

By Published On: 8 martie, 2017Categories: POVESTILE OTILIEIComentariile sunt închise pentru La mulți ani, Femei! De 8 Martie 2017

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.