Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Sprijină proiectul Pasi spre Camino!

 Daniel Mitre, avem o colaborare și prietenie veche. Mulți ani, multe proiecte comune. De astă dată propiectul îți aparține exclusiv. Un pelerinaj de 800 de kilometri, parcurși  desigur  pe jos, de către tine. Unde anume? Și când.  

Drumul lui Iacob este numit drumul străbătut de pelerini prin diferite țări ale Europei, pentru a ajunge la mormântul apostolului Iacob din Santiago de Compostela, Spania. Dacă „toate drumurile duc la Roma”, de această dată toate drumurile duc la Santiago de Compostela, sau cel puțin așa mi-am dorit să se întâmple acest lucru. Există foarte multe rute de pelerinaj. Am ales Camino Frances, unul dintre cele mai grele, un total de 781 de km. Este cel mai popular drum de pelerinaj și are punctul de pornire St. Jean Pied de Port (Franța) și traversează Spania. Îmi propun să încep această călătorie în luna iunie 2017. O călătorie de peste 800 de kilometri pe jos, dedicată tuturor copiilor cu dizabilități. În anul 2014 am inițiat proiectul „Terapie pentru Îngeri”, dedicat copiilor cu dizabilități și familiilor cu posibilități reduse. Obiectivul general este oferirea de servicii de kinetoterapie și masaj copiilor cu dizabilități, în mod gratuit

Ești un terapeut notoriu. Te cunosc arădenii și bucureștenii. Ești și om de presă, prima mea apariție TV , pe vremuri, am fost în emisia ta. Nu puțini pacienți de ai mei au fost tratați de tine, de-a lungul timpului. Spune-ne cum legi curajosul pelerinaj de copiii cu dizabilități, de copiii cu handicapuri neuromotorii? Cum faci ca pelerinajul tău să fie dedicat unei cauze?

Mi-a luat foarte mult timp să hotărâsc această călătorie, practic câțiva ani. Ultimul an a fost decisiv. Am avut mai mult timp liber pentru a-mi pune în ordine toate gândurile, trăirile și am putut să hotărăsc că pelerinajul se va întâmpla în acest an. Viața mi-a oferit bune și rele, experiențe care m-au făcut puternic și mult mai curajos. În urmă cu câțiva ani, în urma unui accident de mașină, mi-am retrăit viața într-o secundă și, tot atunci, a fost momentul în care am decis că o voi schimba, că voi face tot posibilul să o trăiesc intens și frumos. „Terapie pentru Îngeri” trebuie să continue, iar eu fără oamenii din jurul meu nu pot muta munții. Părți din kilometrii parcurși de mine îi voi transforma simbolic în ore de terapie pentru copiii cu dizabilități, ca o mulțumire adusă celor care susțin acest proiect.

Concret. Care sunt costurile unui astfel de proiect? Cum pot dona oamenii care ne citesc sume pentru a ajuta proiectul tău? Începând cu mine, Centrul Medical Țigănaș și Clinica Medisys Aradul Nou, desigur!

Costurile sunt destul de mari. Am alocat o sumă din economiile mele, însă întotdeauna avem nevoie de ajutor. Este o călătorie care din punct de vedere financiar necesită foarte multe resurse. Plecarea va avea loc  St. Jean Pied de Port (Franța) și traversează Spania. Estimez ca întreaga aventură să dureze aproximativ 40 de zile, cu o medie de 25/30 km de mers pe jos în fiecare zi.

Am pornit o campanie de strângere de fonduri. Fiecare donație contează, oricât de mică. În cadrul platformei SPRIJINA sunt toate detaliile legate de proiect, și modul prin care cei care doresc să sunțină cauza, o pot face.

Pe www.sprijina.ro/cauze/sprecamino sunt toți pașii necesari.

În același timp, se poate face o donație și prin sms. Simplu de aplicat și imediat. Trimite „sprijina 825 numele tău” la: Orange: 7560, Vodafone: 7410  – costul unui sms este de 10 euro. Această variantă este potrivită pentru cei care nu au un card bancar, sau se grăbesc și doresc totuși să ne ajute.

By Published On: 11 martie, 2017Categories: Medicale0 Comments on Sprijină proiectul Pasi spre Camino!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.