Prima pagină » Medicale » Mă dor genunchii. Nu-mi daţi Moldamin?

Comentarii

Mă dor genunchii. Nu-mi daţi Moldamin? — 6 comentarii

 1. Doamna,aia-s habarnisti.Si ce-i mai periculos decat un habarnist la medic.Le stie pe toate,el e deja cu „rezidentiatul”luat la fara frecventa.Medicina a invatat-o de la vecina de la doi care lucreaza imfirmiera la leaganul de copii:))).Cea mai grava boala a Romanului este neincrederea in medic.Adica si ce daca-l doare capul?se dopeaza el cu Advil si cu Paracetamol si-i trece,pana intr-o zi cand descopera o „galma”pe creieras,si dupa aia se aboneaza familia la vesnica pomenire:))).Ma dor genunchii,dar ea sau el dupa caz,arata cat balena,au minimim 30 kg peste normalul la varsta si inaltime.Zic:lasa bre antiinflamatoarele,inchide gura.Pai de ce zice?ca nu ma dor dintii,ma dor genunchii.Automedicatia este dupa parerea mea una dintre cele mai grave boli.este o boala cronica fara tratament.Se numeste prostie.

 2. Va salut cu drag, cele relatate de dumneavoastra in ceea ce priveste problema sau consumul de Augmentin reprezinta din pacate o realitate, sunt foarte multi care decid sa cumpere, din pacate au de unde, fara reteta, Augmentin, chiar daca nu stiu aproape nimic de recomandari, dozaj, felicitari pentru articol. O vara frumoasa!

 3. CRED CA IN MULTE FAMILII COMPORTAMENTUL PARINTELUI ESTE AUTOINDUS COPILULUI SAU ESTE COPIAT ,PUTETI SA-I SPUNETI CUM VRETI SI ATUNCI VOM AVEA DOI COPII SAU CATI MEMBRI ARE ACEA FAMILIE,DE EXPERTI PENTRU TOTI COPIII CE SA IA SI CUM SA IA IN DURERI DE CAP SAU STIU EU CE ALTE MALADII.
  O ALTA CATEGORIE SUNT ACEI PACIENTI CARE AU VALOARE ISTORICA SI SENTIMENTALA DIN SPITALE DATORITA AFECTIUNILOR PE CARE LE-AU AVUT SI TRATAMENTUL PE CARE L-AU LUAT .
  SA NU UITAM CA FIECARE PACIENT SAU POSIBIL PACIENT TREBUIE SA FACA NISTE ANALIZE ,IN URMA CARORA VOR PRIMI UN TRATAMENT ADECVAT.

 4. Doamna doctor, exista pe piața internă sau externa a medicamentelor, altceva decât injectabil(sau injectabil dar mai puțin dureros) pt ASLO mare. Copilul meu are ASLO 450 (I.a scăzut de la 1200 acum câțiva ani) . Ce.mi recomandați? Imunostimulatoarele ajuta la scăderea lui?
  Mulțumesc

 5. Bună ziua, fata mea in vârstă de 15 ani am mers cu ea la dr de familie acum vro trei ani ca o dureau picioarele noaptea cel mai des şi n-i s-a spus cã e in creştere şi de aceia o dor oasele cã,”creste”.I-am facut analize şi am descoperit cã avea streptococul betahemolitc grupa A şi aslo 400 de atunci face moldine cate 6 pe urma repetã analizele, streptococul a dispărut a reaparut, aslo a ajuns la normal 200 dar a crescut iar la 400.Un domn doctor m-ia spus că poate să facă moldamine până la 25 de ani. Pe ea o dor incontinuare oasele de la picioare are nopţi în care nu doarme. Ce mă sfatuiti să fac? Vã multumesc.

  .

 6. Mama mea ia antibiotice pt tuse. Asa, vreo 3-5 zile, cica functioneaza! I-am zis ca exista medicamente cu efect antiinflamator mai potrivite, si ca tusea de fumator nu se trateaza cu antibiotice ci cu lasat fumatul.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>