Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » – Muică! Nu mă bate că Maricica-i curvă

Comentarii

– Muică! Nu mă bate că Maricica-i curvă — 7 comentarii

  1. Stiti f bine ca undevaaaa, cevaaaa este.Fum fara foc nu iese.Dar cred ca undeva la nivel mai inalt este, pestele de la cap se impute, pe cand amaratii ( a se interpreta corect sensul cuvantului, asezat in acest context) astia de dr de fam….eu chiar ii vad cum se chinuie , cum stau in frig iarna la cabinet, cum cumpara pe banii lor multe cele-trebuincioase pe acolo, pt ca am incredere in niste OAMENI, in primul rand , apoi doctori ,la care merg de 25 de ani, atunci cand am o problema, eu chiar ii cred ! Cine nu-i inca convins, mai poate cauta…va ajunge la aceeasi concluzie ca si mine si multi altii, daca vrea sa fie impartial, si daca nu, eu , noi, vom fi cei injurati dupa ce au citit tot ce am scris.Zi buna tuturor !

  2. Multumesc Otilia ca mai faci putina lumina. Cum facem totusi sa fim platiti asa cum trebuie ? Sa nu se mai intoarca 80% din banii cei primim inapoi la STAT

  3. Sunt si medicii de familie pe listele respective – exemplu Tanasescu Rodica 31886 ron, Mihaila Doina – 9611 ron, dar intr-adevar de obicei sponsorizarile sunt legate de medicii specialisti.
    Propriu-zis sunt bani platiti pentru prezentari la congrese/conferinte si sunt plati perfect legale pentru drepturi de propietate intelectuala. Adica medicul respectiv isi da parerea personala sau prezinta studii despre un anumit medicament folosind denumirea comerciala ex Prestarium, Belatok, Tertensif etc.

  4. am si eu o intrebare. Daca Maricica e si curva si medic de familie pe cine tre sa bat? NU de alta da, Maricici multe medici mai putini. In alta ordine de idei, toti medici se pling ca nu sunt bani da nu am vazut nici o autocritica cum ca de exemplu nu prea mai stie diagnosticu si nic macar trimitere nu mai da la endocrino ca daca ai stress Maricia nu mai stie de cortizol. Una peste alta medicul de familie sti emai putin si cu totul altceva decit a terminta facultatea, el stie substante d emedicamente sa dea niste hapuri da diagnostic diferential si investigatii elementare gen analiza calciu fosfor si sumar de urina nu mai recomanda ca, de ce sa recomande, i-e frica de buget sau nu mai stie ce-i aia medicina. In final eu zic sa nu va mai plingeti ca medicina a ramas la Maricica saraca, si la voi, daca vine pacientul, chiar daca e de la tara si e mai murdar asa, el face tot ceea ce zice dna doctor ca si cum Dumnezeu i-a dat o diploma da ea saraca, nu mai stie ca trigliceridele pot creste de la cortizol sau ca lipsa de vitamina duce la osteoporoza mai degraba decit alte cauze caci te ajuta ignoranta s iincompetenta domnilor Maricei si Maricici care nu se mai informeaza demult despre diagnostice diferentiale, cam de cind au dat examenul in facultate.

  5. Doamna Otilia, am citit cateva postari, aveti talent, e bine, etc etc,am o curiozitate.Nu ma intrebati cum de o am, pur si simplu.De ce au oamenii ochii sticlosi dupa ce beau alcool si atunci cand sunt raciti?Care este legatura functionala? Eu am o idee dar nu sunt doctor stiu ceva cu deshidratarea.Apropo am si eu un blog de 2 luni, poate dati o geana:nicolaepopa.blogspot.co.uk Multumesc si voie buna!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>