Prima pagină » SISTEM » Medici şi pacienţi – grenade amorsate!

Comentarii

Medici şi pacienţi – grenade amorsate! — 5 comentarii

 1. Dar ce sa spunem de sistemul UPU care lasa in urma numai traume si lehaminte. Ca sa ajungi la specialist trebuie sa mergi la medicul de familie iar programare este peste o lună. Tie iti este rău astăzi ce faci? Astepti linistit sa iti revii si Dumnezeu cu mila sa te facă bine. Nu vreau sa adu vreo insulta vreunuia di breasla medicală, dar ma simt obligată sa spun ca îmi este lehamite. Servi i ul medical este unul de o calitate greu de clasat. Am observat ca medicii veterinari se poartă frumos cu animalele. Au tarifele pe usa si gata. Dar in spitalul de stat esti tratat ca un gunoi si daca nu ai bani la tine esti fiul ploii. Asta arată incompetență multora care au ales aceasta profesie doar cu gândul ca se vor capatui pe suferințele aproapelui. Mai mult decat atât peste incompetență afisat sloganuri care mai de care dar in realitate totul este pe dos.

 2. Exact asa-i,totul e expus corect!Suntem chinuiti si noi si pacientii nostri de un sistem prost gândit si plătit gras din banii contribuabililor… aruncati pe apa sambetei(ca sa vorbim frumos)…Asa nu se mai poate!

 3. Numai prostii.
  Cineva vrea sa scape de evidenta și control !
  Cardul funcționează , doar acei medici care se panichează în fata unui computer se mai încurcă cu utilizarea cardului de sănătate !
  Sa earga la instruire.

 4. nu am nimic impoptriva sa mi se publice numele sunt doar un alt medic de familiie care ia ,,suturi in fund ,,si acuzati de incompetenta ca unii gen ,,zota ,, care isi ascunde numele.
  ar trebui sa realizeze ca minimalizind inteligenta medicilor face un rau la toti.In primul rind sa ajunji medic ai nevoie de inteligenta si multa munca dar daca in timp ce lucrezi cu acest,,fabulos,, sistem informatic apare ,,unitate de menegement indisponibila,,unde este incompetenta medicului?daca noi nu
  ne sustinem, desi mass media ne pune la zid ,de unde sa mai avem pretentia sa ne te rspecte pacientii? Cind acest sistem informational pica si aapre cercul ce se tot invirte sau bara albastra pe care o stim toti si asta in multe judete simultan este tot incompetenta noastra???!!!numele meu este HUZUM-COMANICI MARIANA si lucrez ca medic de familie in rural in judetul Bacau.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>