Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Curs secret pentru gagici: Cum să faci din cicăleală uppercut

Comentarii

Curs secret pentru gagici: Cum să faci din cicăleală uppercut — 4 comentarii

  1. Interesant articolul !!! Bine ar fi daca ar si pune in practica aceste sfaturi, multe dintre femeile zilelor noastre.
    Din fericire ,in liceu ,am avut parte de ceva sfaturi asemanatoare de la o doamna profesoara , foarte draga sufletului meu ,care de fapt ,mi-a si ramas ca model in viata . Mai adaug si o experienta de 22 de ani de casnicie si pot sa spun ca intr-adevar cicaleala ,reprosul si autovictimizarea sunt moartea unei relatii. A!!! Si am mai invatat ceva de la doamna mea draga… „nu-ti lipsi sotu de atentie….nu-i arata cat de bine stergi tu praful si dai cu aspiratorul cand el se uita la meci; nu te apuca de curatat bucataria, baia , de spalat rufe ( partea asta cam cade in timpurile actuale ,dar acum 25 de ani era de mare actualitate) tocmai cand el vine de la serviciu si are alte asteptari de la tine. Va aprecia mai mult interesul tau fata de el decat firele de praf sau scamele de pe covor.” In plus,daca amandoi lucrati dupa o binevenita pauza de relaxare il poti ruga sa te ajute cu unele treburi , nu-i pica stelele de pe umeri daca face si el cate ceva in casa .
    In concluzie…. nu incerca sa fii superfemeia din povesti pentru ca nu-ti faci decat rau si fizic si sentimental.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>