Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Oamenii, medicii şi Dumnezeu

Comentarii

Oamenii, medicii şi Dumnezeu — 16 comentarii

 1. Vă invidiez pacienții, ce n-aș da să fiu pe lista lor. Respect!
  Dacă tot am ajuns la motoare, aici suntem în curtea mea. Cu aceeași sinceritate pot să spun că și aici se întâmplă să fie loc pentru Dumnezeu. Nu odată mi s-a întâmplat ca, spre exemplu, să nu-mi pornească drujba orice i-am făcut. Chit că îi știu cel mai mic șurub ce face. Ce să fac, o arunc cât colo și mă apuc de altceva (acolo sus pe munte totdeauna ai ceva de făcut). Nu trece o oră și sosește fiu-meu. Îi spun care e treaba, el ia drujba, se uită la ea și trage șnurul. Și drujba pornește din prima! Ei?

 2. Doamna, cu tot respectul, exagerati… Ceea ce spuneti dumneavoastra gadila placut auzul cititorilor care abia asteapta o cale de a evita tomograful sau cine stie ce analiza medicala in ideea ca scapa de boala aprinzand lumanari si tarand lucruri pe la moaste. Expertiza dumneavoastra ca medic de tara (de familie, nici macar specialist in vreun domeniu) nu va permite sa faceti asemenea afirmatii. Nu contesta nimeni forta divina. Dar afirmatiile dumneavoastra nu fac decat sa ne trimita cu gandul la inutilitatea spitalelor si a prezentei medicilor in general. De ce sa mai faca cineva Medicina, de ce sa se mai inventeze aparatura de diagnostic ultraperformanta, de ce sa mai existati dumneavoastra ca medic, acolo, la tara?????? Pai daca Dumnezeu le rezolva pe toate, eu zic ca nu mai are rost nici sa prescrieti dumneavoastra retete. Sunteti sub orice critica…

  • 1. Sunt specialist cu acte-n regulă, chiar medic primar, în SPECIALITATEA medicină de familie. Nu sunt generalist, sau simplu absolvent de medicină.
   2. Problema noastră nu-i „evitarea tomografului de către pacienți”, ci excesul de tomografiere. Inutilă. Dacă ai leucemie acută – te tomografiezi inutil, la fel dacă tușești de o lună, sau dacă ai crampe abdominale după sarmale. Niciun tomograf nu excedează creierul medicului.
   3. Mesajul meu se adresează zonei clinice pe simptome inexplicabile. Frecvente. Nu le știți.
   4. Nu am afirmat că “Dumnezeu le rezolvă pe toate”! Ar însemna să fiu un cretin patentat. Cred că textul meu este logic și coerent.
   5. Dacă fac efortul acestui răspuns este că, în afara sintagmei “expertiză”, folosită aici incorect, scrieți corect ortografic. De aceea mă și mir că aveți scăpări flagrante de logică! Ortografia și gramatica sunt logică pură

  • Doamna Mi (Mirela Barba mai exact) nu ai inteles nimic din ceea ce dna Dr a scris.Se observa ca aveti o problema personala cu tagma medicilor.E problema dvs si ar fi cazul sa vi-o rezolvati!Medicii nu au vina pentru neputinta dvs!

    • Doamna Mi, intreb si eu: cand un MEDIC (stiu cand sa folosesc majuscule), iti spune verde-n fata ca excesul de analize si investigatii e doar paguba (materiala si de multe ori si a organismului), va repeziti cu osanale pt medicii (si aici am hotarat daca folosesc majuscule) care le prescriu cu emfaza.
     Personal, prefer OMUL si MEDICUL care are puterea de a spune”nu stiu”, micimii care zice „eu zic ca asta e, dar…hai sa facem si analiza asta..).
     Respectul meu Dnei. Dr. Tiganas
     Monica

 3. Respect, pentru că un Om cu o asemenea pregătire nu-i orgolios și recunoaște că mai e CEVA .SA conștiientizați acest lucru deja sunteți un privilegiat.Multă LUMiNA in suflet,multe suflete salvate va doresc.Cu respect ….

 4. Pingback:De ce se îmbracă miresele în alb? | Otilia Tiganas

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>