Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » PĂI SAU SUNTEM CAPITALĂȘTI, SAU ATUNCI NU MAI SUNTEM!

Comentarii

PĂI SAU SUNTEM CAPITALĂȘTI, SAU ATUNCI NU MAI SUNTEM! — 7 comentarii

  1. Bineinteles ca nu este overreaction! Enel dragu` ca multe alte regii si institutii isi fac treaba fara sa tina cont de faptul ca exista pentru noi si ca facturile platite de noi „make the world go round”.

  2. Enel este administrat de italieni.Cand au preluat caietul de sarcini,n-au gasit nici un punct in care sa se specifice:consumatorul are niste drepturi.
    Nu te incanta faptul ca avem atatia investitori?

    • Ba cum sa nu, Minodora! Sunt cotropita de incantare! Efectiv, de la mare la mic, de sus in jos, clientul, platitorul de taxe si servicii, beneficiarul, este ultimul luat in seama. Treaba de traditie, mentalitate. Poate mai schimba copiii nostri cate ceva.

  3. interesant e ca romanul nu percepe institutiile dupa sursa lor de finantare ci dupa forma de proprietate:))) la Primarie urla imediat ca functionarii sunt platiti din banii lui, deci sa se miste ca prisnelul, in timp ce la Enel, Eon, Orange, RDS samd sta cuminte si inghite umilintele, fiindca alea sunt firme private, dar uita ca si privatele alea tot din banii lui traiesc:)))

    • Ohhh, dar nici la primarie nu le e clar chiar tuturor pe banii cui sta povestea aia mare mare mare si cu multi oameni si multe birouri numita „primarie”. Si acolo romanul intra deseori cu spinarea incovoiata de adanc respect, intr-un raport evident de subordonare. Faza faina e atitudinea de sef( ma refer la o faza anume), a unui tip- tânăruț, cruduț, de la ghiseul unei banci dintr-un mic orasel ardelean. Apropo- intre timp a falimentat deja filiala aceea. Asadar, tanarul angajat, poate navetist din vreo comuna limitrofa, s-a simtit brusc domn mare la oras, la o institutie cu termopane si fara teracote si si-a accesorizat rapid un ton arogant-superior. A dat din pacate fix peste mine- clientul. Urma sa operez ceva in contul pe care il aveam la acea banca, iar tipul m-a luat de sus. Iuuuui- am facut un show de a aparut jos toata conducerea bancii, iar tanarul functionar-bancar-de provincie isi facuse, gratie mie, stagiatura.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>