Prima pagină » Medicale » Pandemia – ce facem AZI, ce facem MÂINE?

Comentarii

Pandemia – ce facem AZI, ce facem MÂINE? — 16 comentarii

 1. Va doresc toate cele bune dumneavoastra,familiei,pacientilor….tuturor ! Mi-am facut o introspectie similara, dupa doua luni de izolare ,respectarea regulilor,citit ce mi se parea de buna credinta dar si aberatii….am ajuns la aceeasi concluzie.Va multumesc pentru ceea ce impartasiti in cuvinte !

  • Cu drag! Sunt/suntem la faza când echilibrul balanței trage în jos tinerii intrați în depresie și nonchef de viață, antreprenorii în faliment, cronicii, vârstnicii în anxietatea propiei vieți parcă scoase la mezat (și între timp, vânând tineri fără mască în mall, vârstnicii mor de peritonită fiiindcă n-are cine-i diagnostica și opera)… Și atunci, ești nevoit să REECHILIBREZI inteligent și drept balanța.

  • Multumesc! Fiind foarte citit, accesat articolul, atâtea cretinării am gasit pe FB ca reacții, încât ma temeam că iar dau, aici, de unul! Mă ajută un reply pozitiv, fiindcă sunt concluziile mele de medic vechi, mamă, sotie de omcu 8 ani mai mare, bunică de bebeu de 1.5 ani etc…

 2. Draga Otilia , ce ai scris tu aici este exact cum a recomand statul suedez la populație sa respecta niste . In Suedia, pana in acest moment, totul a curs normal.

 3. Da, asta cu recuperarea vietii! Si-mi dau si eu seama f mult de cei cu alte boli…ca inclusiv pe mine m-a „lovit” din senin un genunchi umflat pe la sf de aprilie si mi-am facut la ganduri…tratat prin telefon, insa anxietatea a fost la niste cote…da, e nevoie sa ne reasumam viata. Multumim! Si spor in continuare!

 4. Îți mulțumesc frumos draga mea pentru acest articol. Si eu am avut parte de foarte multe ganduri si recunosc frici . Te urmăresc în continuare în fiecare zi. Esti un om minunat!❤❤❤

 5. Vă iubesc! Și vă mulțumesc pentru că dăruiți cu-atâta generozitate din timpul dvs. pentru ca eu să înfrunt viața cu curaj. ❤️

 6. Perfect de acord cu concluziile Otiliei ! Suntem parca niste cobai in mainile celor care detin puterea (nu-i numesc „conducatori”, pentru ca in opinia mea, conducatorii mai au si ceva patriotism in ei…) ! Noi trebuie sa respectam toate impunerile lor aberante, iar ei – incepand cu „primul detinator de putere”(L.O) – isi pot permite reuniuni fara masca, fara distantare, cu fumat in birouri inchise, cu inaugurari de stadioane unde se aduce mingea cu elicopterul si unde „aplaudacii” stau gramada in tribune fara masti si fara distantare…etc ! Trebuie sa ne luam cumva viata inapoi, ca daca asteptam dupa ei, mai stam in stare de alerta pana apare vreun vaccin (adica niciodata…dupa cum afirma multi epidemiologi neafiliati politic !).

 7. De acord cu ceea ce spuneți dar ce să facem dacă nu ne putem lupta cu acest sistem bolnav, corupt și incapabil să guverneze această țară?.Mai grav, suntem atât de dezbinati încât nu găsești doi români care să gândească la fel.
  Este un subiect complex care se poate comenta pe multe paliere.
  Vă doresc multă sănătate și bucurii alături familie și cei dragi dumneavoastră.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>