Prima pagină » INVITAŢI » „Piatra la fiere”, mesajul chirurgului

Comentarii

„Piatra la fiere”, mesajul chirurgului — 4 comentarii

 1. Citind, mi-am amintit de un stagiu la chirurgie, prin anul 4. Vizita post op: ( nu am prins pacienta de la internare, am vazut-o doar a 2-3 zi dupa interventie).
  – Cum va simtiti?
  – Acuma foarte bine, dupa ce a scos d-ul dr. f.i.a.r.a
  Am crezut ca a exorcizat-o, dar era doar un colecist…

 2. Doamna doctor dacă nu au fost depistate pietre niciodată( doar mâl?) și sunt atenta atât la regimul alimentar cât și la surmenaj, dar în familie exista antecedente ( ambii bunici din partea mamei au fost nevoiți sa scoată „fiara”) iar mama dacă nu s-ar fi prăpădit din cauza unui nenorocit de cancer la 54 de ani ar fi fost nevoită sa ajunga tot la cutit, am sanse sa ne ingroape împreună?
  Menționez ca ultima criza a fost acum 4 ani. De atunci am fost atât de atenta ca pana și durerile de cap au dispărut complet. Apropo erau crunte și nimeni nu mi-a spus ca ar fi putut fi provocate de fiere. Am făcut chiar și tomograf ca eram panicata rău ( mamei de aici i s-a tras sfârșitul), dar nimeni, absolut nimeni nu a știut sa îmi explice de unde apăreau durerile mele de cap.
  Recunosc ca în cazul meu a fost o cutuma a regimului alimentar moștenit. Regim pe care, cu excepția sărbătorilor când mă staduiesc din răsputeri sa nu fac abuz) l-am schimbat când am priceput ce mi se întâmplă.

  • Cancerele sunt altceva. Nu discutam de cancere. Iar „fiara”, practic se scoate doar pentru pietre. Pe vremuri se scotea cu mare usurinta, dar fara rost. N-avem niciun motiv sa fim convinsi ca in familia ta a si fost nebvoie sa se scoata toate fiarele. Aminteste-ti, mai demult, moda scoaterii amigdalelor care azi se scot rarisim!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>