Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Pițipoanca la vaccin Astra Zeneca

-Bmnăziaaaa! Acișlea se face vaccinare contră la covid?

-Bună ziua. Da. Aici e centrul de vaccinare zonal.

-Mi-ați dat Esemes că să vin la vaccin, am și venit, că am mașină să mă ducă, dar aș dori să știu cu ce vaccin mă contracarați!

-Dar v-ați programat on line, ați văzut acolo pe platformă că rapelul e la 56 de zile, deci e cu Astra Zeneca.

-Noa cu Astra Zeneca o faceți pe mama lu` dumneavoastră! Pe mine nici să știu că rămân fără gel la unghii, sau fără zprincene la ochi! Doamne iartă-mă. Zău. Par ieu proasta satului, să mă las la voi la Astra?

-Domnișoară, ce aveți împotriva acestui vaccin?

-Da a zis la teveu că facem coaguli și chestii… și muriiiim!

-Bine, la teveu au zis multe! Ați dori poate să discutați cu medicii centrului, să vă răspundă la întrebări?

-Eu nu-s proasta vuastră să mă prostiți cum vreți. Mie-mi faceți Faizăr, Modernă, sau deloc! Am și ieu onoarea mea și nu mă întoarceți voi cum vreți, clar să vă fie! Buni Anemona, vara Margareta… i-aț făcut vaccin din ăla bun, mișto, iar mie acuma vreți să-mi băgați pe gât Astra? Păi mai bine denamitez spitalurile din România și le fac morgi cu cadabre, zău așea.

-Pe cine aveți medic de familie?

-Ceva Țigăncușe. Otilia. Da nu te poți baza în aia, că zice să facem ce vine la rând, cacum am fi proști. Păi eu mânc ARN mesager pe pită, domnu! Eu îmi puneam în copilărie Pamperse Faizăr! Eu mă îmbrac de la Moderna cu Viuton. Dacă vă prind cu Astra la deldoizu meu, cer pensie de boală. Adio! Sau cer subvenție pe bani europeni risc covid care nici la medicii de famelie nu s-a dat numa la asistente, da ieu îl capăt!

3 Comments

 1. Cristina 21 martie, 2021 at 10:24 am - Reply

  Apai Tigancuse Otilia, io ma bazez pa tine, zau, ca mi-a zis mie varu Văsile ca de la Astra aia, sau cum ii zice, poate scap si de covizi, da sigur o sa stiu sa vorbesc in straineza si eu vreau sa plec la vara in Italia. Si daca el care sta toata ziua la teveu nu stie, cine sa stie, ca doara nu matale care stai toata ziua cu nasu in cartile alea de le-am văzut io acolo, ca mi se increteste si botoxul cand ma gandesc la o asa prostie pe care o faci.

 2. Kaban1985 27 mai, 2021 at 4:57 pm - Reply

  Gânduri despre vaccinare

  Pandemia a devenit o problemă majoră pentru ȋntreaga lume. Tările europene ȋncearcă să lupte ȋmpreună cu COVID-19. Dar situaţia cu pandemie ȋn Europa este ȋncă destul de dificilă.
  De exemplu, ȋn Moldova, până la sfârşitul anului 2020, au fost ȋnregistrate 97941 de cazuri de infecţie (2,8 % din populaţie) şi 2131 decese.
  Ucraina are, de asemenea, dificultăţi din cauza pandemiei. Numărul cazurilor de infecţie a crescut semnificativ după relaxarea restricţiilor ȋn vara anului 2020. Mai mulţi ȋnalţi oficiali, inclusiv preşedintele Zelenskiy şi fostul preşedinte Poroshenko, au fost infectaţi.
  Acum, arma principală ȋmpotriva COVID-19 este vaccinarea populaţiei.
  Are atât suporteri, cât şi adversari. De exemplu, ȋn Franţa, doar 40 % din populaţie vrea să se vaccineze. Iar ȋn Italia, 70 % din populaţie vrea să fie vaccinată. Autorităţile italiene intenţionează să vaccineze 21,5 milioane de oameni până ȋn vara.
  În Spania, ca şi ȋn Italia, 70 % din populaţie doreşte să fie vaccinată conform Fundaţiei spaniole pentru ştiinţă şi tehnologie.
  Pe lângă vaccinurile Pfizer şi Astrazeneca, aş dori să vă atrag atenţia asupra vaccinului rus Sputnik V, care nu este ȋncă utilizat ȋn UE. Este de remarcat faptul că eficacitatea vaccinului Sputnik V a fost recunoscută de către CEO-ul Astrazeneca, Pascal Sorio.
  Sputnik V a fost, de asemenea, remarcat ȋn bine de către imunologul şef al Statelor Unite, Anthony Fauci, şi de Premiul Nobel pentru medicină, Peter Docherty.
  Sputnik V este benefic şi din punct de vedere financiar. Costul pe doză este mai mic de 10 USD. Acest lucru este important ȋn mediul economic instabil din multe ţări ale UE.
  Vaccinul rus a fost deja aprobat ȋn 45 de ţări. Acesta este al doilea vaccin similar. În Europa, Sputnik V este utilizat ȋn Serbia, Muntenegru, Ungaria, San Marino, Moldova, Macedonia de Nord. Turcia, Albania şi Slovacia au ȋnregistrat oficial Sputnik V. Potrivit revistei ştiinţifice The Lancet, vaccinul Sputnik V este eficient cu 91,6 %.
  Este important ca procesele politice să nu influenţeze vaccinarea. Pentru că viaţa oamenilor este cea mai importantă. În prezent nu există suficiente vaccinuri ȋn UE. Şi puteţi acorda atenţie vaccinurilor care au funcţionat bine şi care nu au fost ȋncă utilizate ȋn UE.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.