Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Tratamentul COVID al doctoriței Flavia Groșan

Comentarii

Tratamentul COVID al doctoriței Flavia Groșan — 6 comentarii

 1. Subscriu doamnă doctor, sincer eu cred în bună credință a celor care colaborează unii cu alții iar în particular referindu-mă la medici în bună credință a medicilor care colaborează unii cu alții prin intermediul organismelor abilitate naționale, europene și mondiale. Oricât ne-am dori noi, și includ aici în acest „noi” și pe medici, nimeni nu are 100% succes în tratarea nici unei afecțiuni.

 2. Cred ca binele pacienților trebuie să primeze. Aici nu mai e loc de orgolii. Nimeni nu este perfect, dar lumea este foarte speriată, iar realitatea și-o clădesc din media.
  Dacă o rețetă funcționează, atunci doamne ajută, haideți sa fim uniți. România este mereu împărțită în tabere, deși trenul în care suntem, ne duce pe toți fix în același loc.
  Tot respectul pentru medicii dăruiți, care își iubesc meseria și pacienții!
  Multă sănătate!

  • Roxana, nu există O REȚETĂ. Există rețete. Prjncipii, doze modificate din mers, studii făcute în statele cu cele mai multe cazuri, (preluate de celelalte state), există molecule adaptate simptomelor și, mai ales, munca de echipă. Nu există de fapt protocol, așa-l numim noi, alintându-l. Protocolul e o sumă de recomandări și principii, pe care și dr. Groșan le respectă. Există forme grave, de ATI și forme tratabile de acasă. Există modestie, bun simț și empatie, sau goană. Există șacali de presă. PS. Și eu am rețete care funcționează, și eu am bolnavi mulțumiți vinedcați, neagravați. Vă rog să cântăriți în exact această succesiune și logică, fenomenul mediatic actual, dr. Groșan.

 3. Bună ziua d-nă dr. Otilia Tigănas,
  Aș vrea să vă spun câteva cuvinte despre postarea dvs. de pe FB din 31 martie la 21:44.
  Precizez că fac parte din grupa numită oficial „de mare risc”, căci am 72 de ani.
  Printre altele, ați spus în postare:
  „Sunt mama biologica a unui tanar care munceste enorm si-i familist si-i toba de carte si nu minte si nu fraudeaza, si mi-e dat sa citesc ce porci sunt tinerii de azi, care nu fac nimic numa sug banu lu tata.
  Sunt, eu insami, medic care, desi azi v-a scris destule, tot azi a desurcat 5 (CINCI) cazuri speciale medicale, in care cazuri covid-ul nu-i exclus. Si am facut-o din inima, din constiinta.”
  Sunt convins că, la fel ca dvs. și fiul, sunt mulți medici – atât la noi, cât și în întreaga lume. Am admirat întotdeauna persoanele dedicate meseriei lor, indiferent de meserie.
  Când ați spus:
  „… in care cazuri covid-ul nu-i exclus”,
  ați avut în vedere posibilitatea că acesta, covidu’, nici măcar nu există, iar simptomele să fie, de fapt, ale multi-milenarei gripe sezoniere, care în fiecare an și la fiecare om, se manifestă diferit?
  Ați avut în vedere FAPTUL că mult-mediatizatele ‘simptome covid’, au avut un impact psihologic uriaș asupra multor persoane mai slabe din fire?
  Când îi spui unui pacient „ai covid”, e ca și cum l-ai lovi cu cărămida în cap! E la fel ca atunci când îi spui că are cancer sau oricare altă boală, a cărei gravitate i s-a făcut mare tam-tam în media! Astfel, cancerul fiind cea mai mare sperietoare, la aflarea diagnosticului, oamenii fac așa zisele ‘metastaze’, care, de fapt, sunt noi cancere, provocate tocmai de aflarea diagnosticului criminal!
  Chiar dacă medicina oficială nu admite efectele „placebo” și „nocebo”, acestea sunt cât se poate de reale.
  În zilele noastre, indiferent cu ce problemă merge un om la doctor, stă cu frica’n sân că i se va face ‘testul covid’. Și când i se spune că e ‘pozitiv asimptomatic’ și că-l așteaptă două săptămâni de carantină, brusc va intra în vrie și va face ‘simptomele covidului’ și va ajunge la ATI, care acum a devenit cea mai mare sperietoare, căci de acolo… sacul de plastic și înmormântarea fără familie îi așteaptă pe cei mai mulți! Cel puțin, asta e percepția generală…
  Am niște nelămuriri în legătură cu covidu’, pe care vă rog să mi le clarificați, dacă nu vă deranjează.
  Vă dau un link la o postare, în care sunt expuse niște argumente istorice în defavoarea ‘pandemiilor virale’.
  Iată-l:
  https://www.facebook.com/wiltis.wiltis.1/posts/927540031347132
  Din motivele arătate mai sus, e foarte important să se afle ADEVĂRUL despre așa-zisele ‘boli infecțioase’, care stau la baza FALSEI ‘Teorii a Germenului’.
  De asemenea, e foarte important de știut, care sunt obiectivele covidiadei d.p.d.v. medico-farma-politic.
  Despre toate acestea, puteți afla tot ce aveți nevoie, studiind materialele de aici, după care aștept contra-argumentele dvs.:
  https://drive.google.com/file/d/18WS4ocZ31zJ8XPcw7nMeTKqIvMGBG5G8/view?usp=sharing

 4. Sunt mai sensibila, de la o intepatura ma scarpin la sange
  In copilarie faceam urticarie in draci
  E o forma de alergie dar pot face vaccinulanti covid?

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>