Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Tratamentul COVID al doctoriței Flavia Groșan

Comentarii

Tratamentul COVID al doctoriței Flavia Groșan — 3 comentarii

  1. Subscriu doamnă doctor, sincer eu cred în bună credință a celor care colaborează unii cu alții iar în particular referindu-mă la medici în bună credință a medicilor care colaborează unii cu alții prin intermediul organismelor abilitate naționale, europene și mondiale. Oricât ne-am dori noi, și includ aici în acest „noi” și pe medici, nimeni nu are 100% succes în tratarea nici unei afecțiuni.

  2. Cred ca binele pacienților trebuie să primeze. Aici nu mai e loc de orgolii. Nimeni nu este perfect, dar lumea este foarte speriată, iar realitatea și-o clădesc din media.
    Dacă o rețetă funcționează, atunci doamne ajută, haideți sa fim uniți. România este mereu împărțită în tabere, deși trenul în care suntem, ne duce pe toți fix în același loc.
    Tot respectul pentru medicii dăruiți, care își iubesc meseria și pacienții!
    Multă sănătate!

    • Roxana, nu există O REȚETĂ. Există rețete. Prjncipii, doze modificate din mers, studii făcute în statele cu cele mai multe cazuri, (preluate de celelalte state), există molecule adaptate simptomelor și, mai ales, munca de echipă. Nu există de fapt protocol, așa-l numim noi, alintându-l. Protocolul e o sumă de recomandări și principii, pe care și dr. Groșan le respectă. Există forme grave, de ATI și forme tratabile de acasă. Există modestie, bun simț și empatie, sau goană. Există șacali de presă. PS. Și eu am rețete care funcționează, și eu am bolnavi mulțumiți vinedcați, neagravați. Vă rog să cântăriți în exact această succesiune și logică, fenomenul mediatic actual, dr. Groșan.

Lăsați un mesaj...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>