Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » POVESTE FĂRĂ TITLU, sau…decât un titlu prost, mai bine fără

Comentarii

POVESTE FĂRĂ TITLU, sau…decât un titlu prost, mai bine fără — 8 comentarii

  1. Otilia, ai scris atat de subtil, incat parsoana care a starnit aceste reflectii, nu o sa priceapa nimic. Si nici nu o sa invete nimic. Va ramane la fel de obtuza ca si gandirea ei, ca si textul publicat in VM, ca si fotografia ei ce incearca sa mimeze profesia de medic de familie…Asta nu inseamna ca articolul nu si-a atins scopul. A bon entendeur, salut!

  2. Intenția mea nu a fost să-i schimb autorului (autoarei) opinia. Nici nu m-aș fi încumetat la acest demers, îmi aleg atent interlocutorii, rareori când mă lansez în polemică. Trebuie să am măcar o șansă din o sută să-i pot convinge că greșesc. Textul meu se incadreaza in regulile punctului 4, chit ca nu-s „medic-om politic de liga intâi”. Mai exact, am vrut ca textul sa vă placă vouă! …Cu nemascată cochetărie…poate chiar să vă plac eu însămi vouă? Ce altă metodă mai eficientă decât demontarea unui text ușor de demontat găseam?

  3. Ca in orice domeniu.si la noi exista vorba:”multi veniti…putini chemati!” Ne-chemata in ale jurnalisticii amatoriste,chiar medicale,colega semnatara a articolului din VM,al carui nume nici nu merita sa-l pomenim,probabil ca a fost platita sa confratilor sai de breasla,asta asa…in contul platii catre Posta Romana pe care CNAS-ul a trebuit sa o faca,(atunci cand ar fi vrut de fapt sa o facem noi GRATIS.).Asa…sa ne improaste putin cu noroi…Oare aceasta colega exista cu adevarat?Sau este un pseudonim al vreo-unui jurnalist mercenar CNAS? O CUNOASTE CINEVA ????

  4. Oricum bine ai făcut, că ai scris acest comentariu.
    Este posibil şi faptul, că articolul este un fals, în sensul că nu este scris de un medic de familie. Dar analiza ta este foarte potrivită şi pertinentă.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>